marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson dezvaluie ca el si Kristen Stewart sunt "casatoriti"

Robert Pattinson a uimit presa din SUA cu o declaratie facuta saptamana trecuta in Suedia in timp ce isi promova - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 care va avea marea premiera pe 18 noiembrie.

Robert Pattinson dezvaluie ca el si Kristen Stewart sunt casatoriti

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Actorul de 25 de ani a dezvaluit ca el si partenera din franciza Twilight care i-a transformat in staruri mondiale sunt ca si casatoriti in fata Bisericii.

"Scena nuntii din film a fost amuzanta intr-un fel pentru ca am folosit un preot real. Deci tehnic suntem casatoriti pentru ca am facut tot ce se face la o astfel de casatorie religioasa. Nu suntem legal casatoriti, insa in Biserica suntem deja casatoriti" a povestit Robert Pattinson citat de www.usmagazine.com.

Acum cateva saptamani, interpreta eroinei Bella - Kristen Stewart a recunoscut pentru prima data intr-un interviu pentru revista GQ ca are o relatie de cativa ani cu actorul britanic - Robert Pattinson.  Presa  a speculat imediat ca declaratiile acestora fac parte din strategia de promovare a filmului si de a atrage atentia asupra peliculei care este este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei. Cuplul se bucura de o atentia uriasa in presa si are parte de o baza de fani numeroasa la nivel mondial.

Actrita a mai dezvaluit ca fanii nu vor vedea la cinema varianta initiala a scenei de sex dintre ea si Robert Pattinson din penultima parte din seria care s-a bucurat de incasari globale de 1,8 miliarde de dolari.

"Secventa a fost reeditata pentru ca asa cum a fost filmata ea initial era considerata nerecomandata minorilor” a povestit aceasta.  Probabil ca imaginile vor putea fi vazute pe varianta de DVD care se va lansa in 2012.

Vezi aici 5 clipuri din noul Twilight!

Twilight  (2008)
Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke
Buget: 37 de milioane de dolari
Incasari globale: 393  milioane de dolari

The Twilight Saga:New Moon  (2009)
Cu:Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Buget: 50 de milioane de dolari
Incasari globale: 709 milioane de dolari

The Twilight Saga:Eclipse  (2010)

Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Buget: 70 de milioane de dolari
Incasari globale: 698 milioane de dolari



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies