marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Redford catre producatorii de film: “Angajati-ma!”

Robert Redford, protagonistul dramei “Cei mai frumosi ani” (“The Way We Were”), de doua ori cistigatoare a premiului Oscar si Globul de aur, pe care telespectatorii Pro Cinema o pot urmari vineri, 4 februarie, incepind cu ora 16:45, a fost din nou intentia presei, odata cu lansarea unei noi editii a Festivalului Sundance.

Robert Redford catre producatorii de film: “Angajati-ma!”

Veteranul actor, care este si initiatorul acestui festival al filmului independent, a declarat pentru ABC News, ca producatorii de film nu-l mai solicita deloc, iar acest lucru il nemultumeste teribil. “Eu le spun uneori – Hei, mi-ar placea foarte mult sa apar in filmul tau!”, spune Redford, “iar producatorul imi raspunde – Chiar asa? Nu glumesti? Chiar ti-ar placea? S-a intimplat ceva de-a lungul anilor si nu-mi sau seama ce. O gramada de lume crede ca eu nu mai doresc sa apar in filme, cand de fapt imi doresc acest lucru cel mai mult”, spune Robert Redford.

Actorul a mai dezmintit si zvonul conform caruia ar urma sa realizeze un remake al filmului “Cei mai frumosi ani”. “Probabil ca Barbra a lansat zvonul asta”, spune Robert Redford, care a avut-o ca partenera pe Barbra Streisand in “Cei mai frumosi ani”. In acelasi timp insa, Redford recunoaste ca este superstitios si nu vorbeste niciodata despre viitoarele sale proiecte. “Vreau sa fac filme, nu sa vorbesc despre ele”, mai spune actorul.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies