marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robin Hood, filmul pe care l-ai vazut de cel putin 10 ori. Cum si-au batut joc producatorii de Kevin Costner

Dupa 21 de ani de la lansarea filmului Robin Hood: Prince of Thieves, Kevin Costner i-a dat in judecata pe producatorii pe motiv ca nu a primit, din 2010, banii care i s-ar fi cuvenit din incasarile peliculei

Robin Hood, filmul pe care l-ai vazut de cel putin 10 ori. Cum si-au batut joc producatorii de Kevin Costner

Productia, lansata in 1991, a avut un mare succes de box office, reusind sa acumuleze incasari de 390,4 milioane de dolari la nivel mondial. In plangerea pe care a depus-o la o judecatorie din SUA, actorul sustine ca producatorii de la Morgan Creek nu l-au mai platit de doi ani si, din aceasta cauza acesta cere daune financiare care inca nu au fost dezvaluite, insa se pare ca acestea sunt de ordinul milioanelor de lire.


Potrivit documentelor pe care le-a obtinut Deadline Hollywood, reprezentantii lui Costner ii acuza pe producatori de "nerespectarea contractului, frauda, nerespectarea principiului bunei credinte si lipsa de corectitudine".

 

Avocaţii lui Costner au explicat ca in contractul pe care l-a semnat la momentul in care a acceptat sa joace in film, producatorii i-au promis o cota din profiturile productiei. Actorul s-a declarat nemultumit si de faptul ca Morgan Creek Productions a oferit informatii eronate despre profiturile din DVD-uri si casete video si ca acestia au vandut drepturile de distributie unei alte companii, in 2006, fara sa il anunte.

Potrivit dailymail.co.uk, James Robinson, directorul Morgan Creek, s-a declarat consternat de gestul pe care l-a facut Kevin Costner: "De ce, dupa 22 de ani, se declara domnul Costner nemultumit de maniera noastra de a face afaceri? I-am dat peste 40 de milioane de dolari, cred ca am fost foarte corecti cu el. Ma intreb cati bani a scos din celelalte filme la care a colaborat", a spus acesta.

 

Robin Hood: Prince of Thieves a fost lansat in 1991 si i-a avut in distributie pe Kevin Costner, Morgan Freeman, Mary Elizabeth, Mastrantonio, Christian Slater si Alan Rickman. Cu un buget de 48 de milioane de dolari, productia a reusit sa stranga incasari de peste 390 de milioane de dolari.


Galerie foto


Modifică setările cookies