marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robin Sachs: actorul din Buffy, spaima vampirilor a murit la 61 de ani

Actorul britanic Robin Sachs, cunoscut pentru rolul vrajitorului Ethan Rayne din seriale ca Buffy, spaima vampirilor sau Babylon V, a murit pe 1 februarie, la varsta de 61 de ani.

Robin Sachs: actorul din Buffy, spaima vampirilor a murit la 61 de ani

Personajul pe care l-a interpretat in acest serial, vrajitorul Ethan Rayne, era inamicul principal al personajului Giles, interpretat de Anthoy Head.


Robin Sachs, nascut la Londra, a interpretat un alt personaj negativ, generalul Sarris, in comedia SF "Batalia galactica/ Galaxy Quest", in care i-a avut colegi de distributie pe Sigourney Weaver si Alan Rickman, informeaza bbc.co.uk.


Sachs a debutat cu un rol in filmul "Vampire Circus" si s-a remarcat apoi in miniseria de televiziune "Dynasty: The Reunion".Pasiunea lui pentru science-fiction l-a determinat sa joace in multe productii apartinand acestui gen, remarcandu-se in serialele SF "Babylon 5", "Star Trek: Voyager" si "Torchwood: Miracle Day", dar si in filme precum "Lumea Disparuta: Jurassic Park" si "Megalodon". In ultima parte a carierei sale, Robin Sachs a asigurat vocea unor personaje din cateva jocuri video precum "Mass Effect 2" si "Resident Evil Damnation".
 
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies