marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robin Williams a murit. Reactiile vedetelor atunci cand au aflat vestea: „Nu pot sa cred”

Moartea lui Robin Williams a starnit numeroase reactii in randul vedetelor de peste ocean. Actorul a fost descoperit decedat in locuinta sa si, conform primele investigatii, cauza decesului ar fi "sinuciderea prin asfixiere". 

Robin Williams a murit. Reactiile vedetelor atunci cand au aflat vestea: Nu pot sa cred

Potrivit purtatorului de cuvant al starului, actorul suferea de depresie. De asemenea, la inceputul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool.


Rude, personalitati din industria de divertisment si din lumea sportului, politicieni si-au exprimat regretul la aflarea vestii despre decesul actorului Robin Williams, la varsta de 63 de ani, in urma unei posibile sinucideri.


Presedintele american Barack Obama l-a descris pe Williams ca fiind "unic". "Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dadaca, presedinte, profesor, Peter Pan si orice altceva. Dar a fost unic", a spus Obama, adaugand: "A venit in vietile noastre ca un extraterestru si a sfarsit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a facut sa radem. Ne-a facut sa plangem. Le-a oferit gratuit si cu generozitate talentul sau nemasurat celor care aveau nevoie mai mult - de la trupele noastre din strainatate la cei marginalizati de pe strazi".


Vezi mai jos cateva dintre mesajele postate pe retelele de socializare in amintirea actorului Robin Williams:

 


 


 


 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies