Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rodica Lazar: "In Hawaii joc un personaj mai bun si mai cald decat cele pe care le-am mai jucat"

Actrita Rodica Lazar povesteste intr-un interviu rolul ei in filmul Hawaii, regizat de Jesus del Cerro si care are premiera pe 17 noiembrie. Daca mergi la film, poti castiga cu PRO CINEMA o excursie in Hawaii. Detalii pe www.procinema.ro/hawaii.
Rodica Lazar:  In Hawaii joc un personaj mai bun si mai cald decat cele pe care le-am mai jucat
Cum ai vazut personajul tau cand ai citit scenariul?
Un personaj pe care pot sa-l fac. 
Acest personaj a fost o provocare?
Nu e un personaj pe care eu il fac din poinier. E un personaj mai cald si mai bun decat cele pe care le-am mai jucat eu din cand in cand. Nu e un personaj cu care sunt obisnuita.
Cum e filmul Hawaii?
Stii ca eu nu am vazut filmul? E o poveste de dragoste. Sper ca a ramas asa. E o poveste despre familie, despre libertate. Cred ca sunt niste teme care ne-au preocupat dintotdeauna si ne vor preocupa indiferent cum le numim sau daca le constientizam. Sunt lucruri care ne intereseaza. De ce sa nu le vedem intr-un film romanesc cu actori romani?
Cum ai lucrat cu regizorul Jesus del Cerro?
Ok. Sincera sa fiu la un moment dat am crezut ca o sa fie cam greu. In special in perioada de casting. Dar m-am relaxat cand mi-am dat seama ca are umor. Si ca a inteles umorul meu. E foarte dificil sa intelegi umorul meu intotdeauna. Si cand l-a inteles am zis ok, se poate lucra cu el.
De ce sa mearga oamenii la acest film?
E un film despre libertate si eu cred ca libertatea e foarte importanta. Eu un film despre libertate tratata intr-un fel frumos si familiar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Cele mai citite

Cum alegi mașina ideală pentru familia ta?
Au trecut anii și ai „bifat” câteva etape importante. Te-ai mutat la casa ta, te-ai căsătorit, imediat după primul cățel a venit și primul copil iar acum e pe drum bebe numărul doi.
Citeste mai mult ►