Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rolul carierei: o actrita care a "explodat" in 2011 va fi Printesa Diana intr-un film controversat

Dupa 14 ani de la moartea tragica a Printesei Diana, cei de la Hollywood au decis ca este momentul sa faca un film despre viata celei mai iubite printese.

Rolul carierei: o actrita care a  explodat  in 2011 va fi Printesa Diana intr-un film controversat

Jessica Chastain ar fi actrita dorita de producatori pentru a juca in rolul lui Lady Di, in filmul ce va avea titlul "Caught in Flight". Regizorul care se va ocupa de film este Oliver Hirschbiegel , cunoscut pentru Downfall, scrie Indiewire.

Pelicula se va concentra in jurul relatiei de doi ani pe care Diana a avut-o cu chirurgul Hasnat Kahn, despre care se spune ca a fost dragostea vietii ei. Cei doi s-au cunoscut in 1995, iar relatia lor a durat pana in momentul mortii Dianei. Dupa 11 ani de tacere, Kahn a povestit detaliile iubirii dintre ei doi celor de la The Telegraph, in 2008.

 

Desi cei de la Hollywood sunt hotarati sa faca acest film, e posibil sa intampine probleme din partea Casei Regale, care nu va fi de acord cu lansarea unei astfel de pelicule pentru ca ar fi o pata pe  imaginea acestora.

"Printesa Diana va fi portretizata ca o eroina cu grave probleme emotionale si frustrari", au declarat surse care au reusit sa vada scenariul.


Prezentarea pare foarte cinica si cu siguranta va naste noi controverse. Filmul ar trebui sa intre in pre-productie in martie 2012 are un buget alocat de 15 milioane de dolari. Filmarile vor avea loc in Angola, Franta si Pakistan.


Insa, pentru Jessica Chastian acesta ar fi cel mai mare rol de pana acum. Aceasta  a impresionat producatorii de la Hollywood cu talentul ei in acest an.

Californianca de 30 de ani, absolventa a celebrului Institut de Muzica si Arte Juilliard din New York a luat cu asalt marele ecran in 2011 cu 7 filme in care apare alaturi de actori de senzatie ca Brad Pitt, Al Pacino, Ralph Fiennes, Vanessa Redgrave si pregateste alte 4 filme pentru 2012.


2 din filmele deja lansate in acest an in SUA, Tree of Life si The Help au devenit succese imediate, primul a luat chiar marele premiu la Festivalul de la Cannes iar criticii nu au mai contenit cu laude la adresa actritei.


Insa drumul pana aici n-a fost deloc usor pentru focoasa roscata, care, la inceput a fost respinsa pentru ca nu era considerata suficient de frumoasa. Imi spuneau ca nu sunt moderna si actuala si ca Los Angeles-ul e plin de blonde frumoase, inalte si bronzate" povesteste actrita.

Dar dupa ce l-a impresionat pe Al Pacino la auditia pentru rolul din Wild Salome, Jessica Chastain a ajuns imediat pe lista actritelor celor mai dorite de catre mari producatori si a primit nu mai putin de 7 roluri in 2011.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies