marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rolul misterios din Star Wars: The Force Awakens a fost dezvaluit: ce personaj va juca Andy Serkis

Daca pana acum a fost tinut in secret, producatorii au dezvaluit rolul misterios pe care il va juca Andy Serkis in Star Wars: The Force Awakens.

Rolul misterios din Star Wars: The Force Awakens a fost dezvaluit: ce personaj va juca Andy Serkis

Intr-un interviu special acordat celebrei fotografe Anne Leibovitz, a fost dezvaluita identitatea personajului pe care il va juca Andy Serkis in "Star Wars: The Force Awakens".

 

Dupa ce l-a jucat pe Gollum si King Kong, Andy Serkis il va juca pe Comandantul Suprem Snoke, informeaza Hollywood Reporter. Cei de la StarWars.com au dezvaluit informatia si au anunta ca rolul sau va fi realizat cu ajutorul tehnicii motion-capture, cu care este atat de obisnuit. Nu se cunosc foarte multe detalii despre rol, dar se pare ca acesta va fi omul care conduce Firs Order, ce va inlocui in The Force Awakens Imperiul Galactic din trilogia originala.

 


Star Wars: The Force Awakens este al saptelea episod din Saga Razboiul Stelelor, creata cu 40 de ani in urma de catre George Lucas. Regizorul J.J. Abrams ii readuce pe fani in lumea fantastica si interestelara, cu noi aventuri. Actiunea va avea loc la 30 de ani de la evenimentele din Star Wars: Return of The Jedi. Din distributie fac parte starurile vechi ca Harrison Ford, Carrie Fisher sau Mark Hamill, iar noile vedete sunt Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie. Data de lansare stabilita este 18 decembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies