marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Romania, preferata marilor studiouri de la Hollywood pentru filmele horror cu bugete mici: Universal a filmat in Transilvania "Werewolf: The Beast Among Us" cu Ana Ularu. Vezi trailer

Celebrul actor cubanez Steven Bauer nominalizat la doua Globuri de Aur si cunoscut pentru rolurile din Scarface ( 1983) si Raising Cain (1992) a filmat alaturi de Ana Ularu in Romania noul film cu monstri produs de Universal.

Romania, preferata marilor studiouri de la Hollywood pentru filmele horror cu bugete mici: Universal a filmat in Transilvania Werewolf: The Beast Among Us cu Ana Ularu. Vezi trailer

"Werewolf: The Beast Among Us" este un film horror cu monstri produs de Universal. Regizat de Louis Morneau (Joy Ride II, Hitcher II: I’ve Been Waiting) si cu o distributie formata din Stephen Rea, Steven Bauer, Ed Quinn, Nia Peeples, Guy Wilson, Adam Croasdell si Rachel DiPillo, filmul a fost realizat in coproductie cu Castel Film Romania.


"Werewolf: The Beast Among Us" se lanseaza pe 9 octombrie 2012 pe DVD in SUA si marcheza debutul unei noi divizii in cadrul studiourilor Universal ( Universal 1440 Entertainment) care va lansa filme horror cu bugete mici dupa modelul celor de la Paramount.


"Werewolf: The Beast Among Us" urmareste povestea unei creaturi monstruoase care terorizeaza un sat european in secolul XIX si care aduce pe urmele sale un doctor si o echipa de vanatori de varcolaci. Producatorul executiv al filmului este Mike Elliott (The Devils Rejects, Smokin' Aces 2).

In distributia filmului au fost integrati si actori romani: printre care si Ana Ularu care va lansa anul urmatorul alaturi de Jennifer Lawrence, Bradley Cooper si Toby Jones drama "Serena".


Strategia celor de la Universal de a incepe sa produca filme in special din genul horror/ thriller cu bugete mici in Europa de Est este pe linia celor de la Paramount care au dat lovitura la inceputul anului cu Devil Inside. Filmul - un horror cu buget ridicol de mic ( sub 1 milion de $) filmat in stil documentar in mare parte in Romania a facut incasari mondiale de 101 milioane de dolari in 2012.


Devil Inside a fost produs de Paramount Insurge - condus de Amy Powell, vicepresedintele departamentului de Marketing Interactiv de la Paramount Studios. Acesta este un proiect dezvoltat in cadrul faimoaselor studiouri care are ca scop producerea unor filme cu buget redus si crearea unei comunitati din care sa faca parte si fanii. Pentru asta, a fost alocat un buget de 1 milion de dolari din care urmeaza sa fie facute 10 filme in urmatorul an, fiecare avand un buget de 100.000 de dolari.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies