marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Romanul Dragos Stanomir, premiat cu un Emmy pentru miniseria "Hatfields & McCoys"

Dragos Stanomir a castigat un premiu Creative Arts Emmy, la gala care a avut loc sambata seara, la Los Angeles, fiind recompensat la categoria "cel mai bun mixaj de sunet pentru o miniserie TV", pentru miniseria "Hatfields & McCoys", produsa de History Channel si Castel Film, in Romania.

Romanul Dragos Stanomir, premiat cu un Emmy pentru miniseria Hatfields McCoys

Miniseria "Hatfields & McCoys" a castigat alte doua trofee la gala Creative Arts Emmy, sambata seara, la Los Angeles, impunandu-se si la categoriile "cel mai bun machiaj dintr-o miniserie TV" si "cel mai bun montaj de imagine pentru o miniserie TV".


Miniseria de televiziune "Hatfields & McCoys", cu actorul Kevin Costner in rolul principal, este produsa de History Channel si realizata integral in Romania la Castel Film. Seria TV a avut succes in Statele Unite, unde primul episod difuzat pe History Channel in 28 mai (Memorial Day) a inregistrat o audienta de 13,9 milioane de spectatori.


"Un astfel de premiu ajuta foarte mult pentru ca este ca o recomandare din start. Este ca o recomandare pentru mine si ajuta industria de film romaneasca, pentru ca este o recunoastere a valorii tehnicienilor de film romani", a spus Dragos Stanomir.


Miniseria "Hatfields and MCCoys", care cuprinde trei episoade, descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield si McCoy, in primii ani dupa incheierea Razboiului Civil din Statele Unite.


Filmarile pentru aceasta miniserie TV au avut loc in 2011, in cea mai mare parte in studiourile Castel Film din Romania, dar si in localitati din judetele Arges si Brasov, si s-au intins pe o durata de 13 saptamani, in timpul carora Kevin Costner s-a aflat in Romania.


Serialul TV este regizat de Kevin Reynolds, cu care Kevin Costner a mai colaborat la superproductiile "Waterworld - Lumea apelor" (1995), pentru care cineastul a fost nominalizat la Zmeura de Aur pentru cel mai prost film, si "Robin Hood, printul hotilor" (1991). Kevin Costner este si unul dintre producatorii miniseriei History Channel.


Cea de-a 64-a gala Primetime Emmy Awards va avea loc la Los Angeles, pe 23 septembrie. Gala va fi prezentata de actorul de comedie Jimmy Kimmel.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies