marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Românul George Soare, alături de Jenna Ortega, Monica Bellucci și Tim Burton la premiera filmului Beetlejuice Beetlejuice

Cineworld Leicester Square a fost scena unei lansări mult așteptate săptămâna aceasta, când filmul „Beetlejuice Beetlejuice” a avut premiera în capitala Marii Britanii. 

Românul George Soare, alături de Jenna Ortega, Monica Bellucci și Tim Burton la premiera filmului Beetlejuice Beetlejuice
Continuare a clasicului film din 1988, regizat de Tim Burton, pelicula „Beetlejuice Beetlejuice” a reușit să capteze atenția publicului și a criticilor prin combinația sa de umor macabru, muzică antrenantă și efecte vizuale spectaculoase.
 
Covorul roșu a găzduit o mulțime de celebrități mondiale printre care Tim Burton, Michael Keaton, Jenna Ortega, Monica Bellucci, Winona Ryder, Catherine O’Hara sau Arthur Conti. Lista personalităților invitate la acest eveniment grandios a inclus și prezența câtorva români: hairstylistul George Soare, producătorul Carmen Pepelea și travel coordnatorul Georgiana Tamaga. Ei au fost singurii români care au avut ocazia să se bucure alături de cele mai mari personalități ale cinematografiei mondiale de lansarea filmului.


 

„M-am bucurat să văd că și cei mai mari actori ai lumii sunt oameni cu emoții, ca noi toți!”, a spus impresionat hairstylistul George Soare.


 
„Sunt tare recunoscător că meseria mea îmi scoate în cale genul acesta de experiențe și îmi oferă posibilitatea să văd live, actori geniali, pe care-i admir și-i iubesc încă din copilărie. Lansarea filmului Beetlejuice Beetlejuice a fost cu adevărat grandioasă, m-am bucurat să văd că și cei mai mari actori ai lumii sunt oameni cu emoții, ca noi toți. Și la fel ca și mine, ca și voi, au pariat totul pe o pasiune.”





„Am fost la Londra alături de Georgiana Tamaga, agentul de travel a lui Tim Burton, și Carmen Pepelea, producătorul român care s-a ocupat de producția realizată în România a acestui film și care a colaborat cu Tim Burton și la serialul Wednesday. Distribuția este foarte bine mixată, între actori din prima parte și actori noi care dau o notă modernă filmului, stilul Burton este, clar, recognoscibil, dar nota dark este pe alocuri completată de momente funny și chiar fine accente de musical. Este un film absolut fascinant și nu trebuie să-l ratați”
, a mai spus George Soare.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies