marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Romanul Sebastian Stan a cucerit Los Angeles-ul: ce aparitie a avut la premiera filmului Capitanul America

Parada de staruri, ieri in Los Angeles la premiera americana a super productiei: Captain America: The First Avenger unde actorul roman Sebastian Stan a avut o aparitie stralucitoare pe covorul rosu.

Romanul Sebastian Stan a cucerit Los Angeles-ul: ce aparitie a avut la premiera filmului Capitanul America

Primul film cu super eroi cu buget mare in care joaca un actor roman, Sebastian Stan, Captain America: The First Avenger va ajunge in cinematografele din SUA in acest weekend iar producatorii de la studiourile Marvel au asteptari mari.

 

Romanul Sebastian Stan ( 28 de ani) , devenit celebru din serialul Gossip Girl joaca rolul lui James 'Bucky' Barnes  - fiul unui soldat american mort pe campul de  lupta. Acesta se imprieteneste cu Steve Rogers / Capitanul America( jucat de Chris Evans) pe care il ajuta in misiunile sale de a salva lumea. Joe Johnston, regizorul filmului l-a comparat pe actorul roman cu o varianta mai tanara a lui Marlon Brando.


Sebastian Stan mai lucreaza la alte 2 mari productii in SUA: horrorul The Apparition pentru care spune ca a fost  inspirat de colaborarea cu regizorul nominalizat la Oscar - Darren Aronofsky ( Black Swan) si drama A View from the Bridge in care va aparea alaturi de Vera Farmiga si Mia Wasikowska.

Productia de 140 de milioane de dolari, distribuita de Paramount Pictures  va ajunge in cinematografele din Romania pe 5 august ii mai are in distributie pe Chris Evans (Captain America),  Hugo Weaving (Red Skull) si Hayley Atwell ( Peggy Carter).



Nascut la Constanta, in 1983 Sebastian Stan a plecat din Romania de la varsta de 8 ani iar la 15 s-a apucat de actorie in New York. Tabloidele din SUA scriu ca Sebastian Stan se iubeste cu vedeta blonda din serialul Glee - Dianna Agron ( 25 de ani). Romanul a mai avut o relatie cu colega din Gossip Girl - Leighton Meester.


"Pentru mine, Captain America a insemnat ceva cu totul nou pentru ca nu citisem benzile desenate si practic, nu stiam nimic despre universul Marvel. Mai mult m-am interesat despre filmele cu subiectul Celui De-al Doilea Razboi Mondial. Am incercat sa ma detasez de ceea ce exista deja si sa aduc eu ceva nou.


Chris Evans e un tip foarte de treaba. Amandoi incercam sa venim cu idei noi, sa imbunatatim. Pe platourile de filmari m-am simtit confortabil alaturi de el. Este o persoana cu foarte multe calitati. Si se potriveste foarte bine in rolul Capitanului America. Are in el calitati perfecte pentru un lider, e genul de om caruia nu ii este teama sa iasa in fata.

Este bine sa ai un motiv pentru care sa te duci la sala si sa iti lucrezi corpul. Asa ca atunci cand l-am vazut pe el cat de mult lucra, m-am ambitionat si eu sa ajung la nivelul lui (rade)"  a declarat actorul  intr-un interviu  pentru revista Tribute.



Romanul a fost intrebat  cum s-a simtit atunci cand regizorul Joe Johnston ( de la Captain America: The First Avenger) i-a facut cel mai mare compliment, comparandu-l cu tanarul Marlon Brando.


"Este foarte ciudat pentru mine sa fiu comparat cu acest mare actor, nici nu stiu cum sa ma simt. Sunt recunoscator pentru cuvintele lui frumoase, Joe este un om cu totul deosebit. A fost un sprijin pentru mine si m-a ajutat sa capat curaj si sper sa ma ridic la nivelul astepatarilor lui" a marturisit romanul.

Desi a fost interesat de rolul Capitanului America, el a primit rolul lui Bucky, insa actorul roman nu a fost afectat de acest lucru: "Cand mi-au spus ce rol am primit, am spus ok, hai sa ne apucam de treaba".


Sursa foto: Getty


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies