marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rooney Mara in prima imagine din noul film al lui Terrence Malick.  Vezi distributia senzationala din Lawless

Rooney Mara, nominalizata la Oscar in acest an pentru rolul din The Girl With The Dragon Tattoo apare in primele imagini din noul film al regizorului Terrence Malick (The Tree of Life) - Lawless

Rooney Mara in prima imagine din noul film al lui Terrence Malick. Vezi distributia senzationala din Lawless

In 2012 regizorul Terrence Malick realizeaza silmultan doua noi filme cu distributii senzationale, Knight Of The Cups si Lawless. In Knight Of The Cups, Natalie Portman va juca alaturi de Christian Bale, Cate Blanchett si Isabel Lucas, filmarile avand loc in aceasta vara, in timp ce in Lawless, Natalie Portman apare alaturi de Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Rooney Mara si Haley Bennett.

In primele imagini din drama Lawless, Rooney Mara apare alaturi de cantaretul Alan Palomo. Filmul este povestea a doua triunghiuri amoroase care se intersecteaza.


Pelicula urmareste obsesia sexuala si tradarea in peisajul muzical din Austin. Noile filme ale lui Malick sunt produse de Sarah Green si Nicolas Gonda, cu care cineastul are o colaborare indelungata.

Ambele pelicule, scrise si regizate de cineastul de 68 de ani, reprezinta si revenirea lui Natalie Portman dupa ce in 2011 a fost castigatoarea unei statuete Oscar pentru rolul principal din Black Swan


Terrence Malick, a castigat in 2011 la Cannes cu “The Tree of Life” film nominalizat in acest an la trei premii Oscar.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies