marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rooney Mara va juca alaturi de Hugh Jackman in noul film Peter Pan: ce rol va interpreta si cum au reactionat fanii

Rooney Mara, cunoscuta publicului roman pentru versiunea americana The Girl With The Dragon Tattoo, va juca alaturi de Hugh Jackman in noua productie Peter Pan, scrie Hollywood Reporter.

Rooney Mara va juca alaturi de Hugh Jackman in noul film Peter Pan: ce rol va interpreta si cum au reactionat fanii

Cei de la Warner Bros pregatesc un proiect special si vor sa readuca pe marile ecrane povestea lui Peter Pan. Deja doua nume au fost confirmate: Hugh Jakcman si Garett Hedlund. Dar si frumoasa actrita Rooney Mara negociaza pentru un rol.
 

 

Rooney Mara ar juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, in timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook. Filmul va urmari viata unui baietel din Londra care este atras intr-o lume fantastica, Neverland. Acolo, el il va intalni pe eroul negativ Blackbeard si va trebui sa il confrunte. Fanii au explodat la auzul vestii ca Rooney Mara va juca un personaj nativ american si considera ca nu este corect. In vizor au fost luate si actrita ca Adele Exarchopoulos sau Lupita Nyong'o, cea mai adorata actrita a momentului, detinatoare a premiului Oscar pentru rol secundar in 12 Years a Slave.
 

 


Inca nu a fost ales actorul care il va juca pe tanarul Peter Pan, insa procesul de casting este in plina desfasurare. Peter Pan urmeaza sa fie lansat pe 17 iulie 2015 si va fi o versiune moderna si reimaginata a povestii clasice, cu o distributie internationala.
 

 

Rooney Mara filmeaza in aceasta perioada o drama, alaturi de Cate Blanchett despre doua lesbiene. Ea a mai facut roluri impresionante in Her, Ain't Them Bodies Saints, Side Effects si The Girl With the Dragon Tattoo, care i-a adus o nominalizare la Oscar.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies