marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai populare 11 tinere actrite pe coperta revistei Vanity Fair: cum s-au transformat in adevarate dive pentru un pictorial de senzatie

Celebra publicatie americana Vanity Fair le-a reunit pe 11 dintre cele mai talentate tinere actrite, care au impresionat publicul si criticii cu interpretarile lor din acest an.

Cele mai populare 11 tinere actrite pe coperta revistei Vanity Fair: cum s-au transformat in adevarate dive pentru un pictorial de senzatie

Rooney Mara, Mia Wasikowska, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Elizabeth Olsen, Adepero Oduye, Shailene Woodley, Paula Patton, Felicity Jones, Lily Collins si  Brit Marling sunt actritele care apar in ipostaze inedite pe coperta noului numar al revistei Vanity Fair.
 

Sedinta foto a fost una inedita si spectaculoasa, toate actritele purtand tinute in stilul epocii jazz a anilor '20, care nu numai ca le-au transformat in adevarate dive, dar le-au facut aproape de nerecunoscut.
 

 Rooney Mara si Jessica Chastain au primit fiecare cate o nominalizare la Oscar, pentru rolurile din The Girl With The Dragon Tattoo, respectiv The Help.

 

 

Rooney Mara le-a povestit celor de la Vanity Fair ca sustine interpretarile puternice, care nu sunt neaparat cele mai populare. "De-a lungul anului, mi s-au parut ca cele mai bune interpretari nu sunt neaparat si cele mai populare".


 

Rooney Mara in The Girl Wiht the Dragon Tattoo        Rooney Mara in 2011


Actrita, care a trecut prin cea mai radicala transformare in 2011  pentru rolul lui Lisbeth Salander din The Girl With The Dragon Tattoo, arata complet diferit pe coperta Vanity Fair. De la piercinguri, creasta si haine dezlanate, Mara a trecut la o rochie vintage. Aceasta a reusit sa obtina prima nominalizare la Oscar din cariera cu un rol care a solicitat-o enorm atat fizic cat si psihic, dar i-a fascinat pe critici. Saptamana asta, Rooney Mara a ocupat pozitia a treia in topul celor mai dorite 99 de femei din lume intr-un clasament facut de cititorii site-ului askmen.com, unde au votat peste 1 milion de barbati.

 

 


O alta actrita care a atras atentia inca 2010 este australianca Mia Wasikowska, care joaca alaturi de Glenn Close in  Albert Nobbs  in acest an. La inceputul lui 2011, Wasikowska a primit numeroase laude pentru rolul lui Jane Eyre. Atat ea, cat si Michael Fassbender, care ii da viata lui Mr. Rochester, au fost apreciati pentru prestatiile lor puternice si carismatice. De la uratica Jane Eyre, Mia apare acum complet schimbata pe coperta Vanity Fair, ca o adevarata diva.

Jessica Chastain a reusit intr-un an sa devina dintr-o necunoscuta refuzata de toti la Hollywood, in una dintre cele mai populare actrite ale momentului. Dupa ce a aparut in The Tree of Life, castigator al Marelui Premiu de la Cannes, Chastain i-a impresionat cu rolul din The Help, care i-a adus prima nominalizare la Oscar pentru rol secundar.

 

Jessica Chastain in The Help                             Jessica Chastain in 2011

Lily Colins este o figura proaspata la Hollywood, dar care promite multe. In vara, actrita va aduce la viata povestea fermecatoare a Albei ca Zapada, in Mirror, Mirror versiunea mai cuminte a basmului. Lily Collins va concura cu Kristen Stewart, care ii da si ea viata aceluiasi personaj, insa intr-o maniera mai dura si razboinica in Snow White And The Huntsman.

Britanica de 23 de ani, care este fiica solistului Phil Collins, este extrem de entuziasmata de rol, mai ales ca primele imagini o infatiseaza ca pe o adevarata printesa. "Tatal meu  a fost foarte fericit pentru mine. Acesta este basmul copilariei mele si cred ca este un rol extrem de important pentru orice actrita."


Tanara de 22 de ani, Jennifer Lawrence se pregateste si ea de un an 2012 exploziv. In cateva luni ajunge in cinematografe cu filmul The Hunger Games care este asteptat sa aiba un impact urias, dat fiind faptul ca are o baza de fani numeroasa la nivel mondial. Actrita a fost  comparata cu Kristen Stewart  deoarece se pregateste sa duca in spate o franciza de sute de milioane de dolari.

Actrita americanca Shailene Woodley (21 de ani) a fost numita una din marile revelatii ale anului trecut gratie interpretarii excelente din drama nominalizata la Oscar The Descendants unde a stralucit alaturi de George Clooney.

Shailene Woodley                                                                       Jennifer Lawrence

 


Sursa foto: Vanity Fair


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies