marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rose McGowan, Rebecca Gayheart și Julie Benz, în lupta crudă pentru titlul de Regina Balului 

Goana după frumusețe și popularitate se poate transforma în complicitate la crimă.

Rose McGowan, Rebecca Gayheart și Julie Benz, în lupta crudă pentru titlul de Regina Balului
În dimineața zilei în care împlinește 17 ani, Liz Purr (Charlotte Ayanna), o elevă populară de liceu, este răpită din patul ei de trei atacatori mascați, dintre care unul îi bagă în gură un briceag ca să o reducă la tăcere, înainte de a fi pusă în portbagajul unei mașini. Răpitorii se dovedesc a fi cele mai bune prietene ale lui Liz, Courtney (Rose McGowan), Marcie (Julie Benz) și Julie (Rebecca Gayheart), care îi fac o farsă crudă de ziua ei. Când fetele ajung cu mașina la un restaurant pentru a o invita pe Liz la micul dejun, deschid portbagajul și descoperă că Liz este moartă, cu briceagul înfipt în gât.
 
Julie vrea să meargă la poliție, dar Courtney îi interzice. Courtney sună la școală pretinzând că este mama lui Liz și le spune că Liz este bolnavă și nu poate merge la școală, apoi cele trei merg la școală ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Atunci când Fern Mayo, paria școlii și admiratoare înflăcărată a lui Liz, este trimisă de directorul Sherwood să predea temele lui Liz la sfârșitul zilei, ea le găsește pe cele trei fete în casa acesteia, încercând să-i aranjeze corpul în pat. Courtney încearcă să inventeze o poveste conform căreia Liz a murit de mâna unui violator.

 
Fern încearcă să fugă din casă, dar fetele o prind, iar Courtney îi cumpără tăcerea acceptând-o în gașcă și transformând-o dintr-o fată simplă și ciudată în eleganta și frumoasa "Vylette".


 

 
Filmul „Regina Balului“/„Jawbreaker“ este difuzat la Pro Cinema vineri de la ora 22:30


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies