marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe aproape de unul dintre cele mai indraznete si mai ambitioase filme de la trilogia Lord of the Rings incoace: Dark Tower, ecranizarea romanelor lui Stephen King

Producatorii de la Universal si HBO au anuntat anul trecut ca vor produce trei filme (trilogie) si un serial de televiziune bazate pe lucrarea lui Stephen King, Dark Tower. Dupa ce ambitiosul proiect al regizorului Ron Howard a fost anulat, producatorii de la Warner Bros il scot din nou de la naftalina de aceasta data cu Russell Crowe in discutie pentru a prelua rolul principal.

Russell Crowe aproape de unul dintre cele mai indraznete si mai ambitioase filme de la trilogia Lord of the Rings incoace: Dark Tower, ecranizarea romanelor lui Stephen King

Acest proiect western este unul dintre cele mai indraznete si mai ambitioase de la trilogia Lord of the Rings incoace. Fanii aventurilor din The Dark Tower a lui Stephen King au crezut mort si ingropat planul studiourilor americane de a le transforma in pelicule, insa in sertarele celor de la Warner Bros a ajuns un scenariu nou iar in discutii pentru rolul central se afla Russell Crowe.

Turnul intunecat (The Dark Tower) este o serie de carti de aventuri, SF, de groaza si fantezie. Seria este scrisa de autorul american Stephen King si este considerata ca fiind lucrarea magnum opus a sa. Acesta descrie un pistolar Roland Deschain, ultimul supravietuitor al unui ordin cavaleresc de pistolari, care devine unica speranta  a umanitatii de a salva civilizatia si care porneste in cautarea fabulosului Turn Intunecat, intalnind de-a lungul acestei calatorii tot soiul de personaje pozitive sau negative, intr-o lume ce imprumuta ceva din atmosfera pitoreasca a Vestului Salbatic.

Dupa ce a suferit nenumarate amanari si a fost amenintat cu o reducere de buget, proiectul regizorului Ron Howard, ecranizarea cartilor lui Stephen King, The Dark Tower in care Javier Bardem urma sa detina rolul principal, a fost refuzat de studiourile Universal in 2011.  In urma cu cateva luni, rivalii de la Warner Bros s-a arat interesati de acest proiect. Scenaristul Akiva Goldsman tocmai a finalizat un nou scenariu pentru film, iar daca acesta este aprobat, Russell Crowe ar fi favoritul pentru rolul titular. Decizia cu privire la finantarea trilogiei The Dark Tower din partea  Warner Bros ar urma sa fie luata in urmatoarele saptamani.

 

Anul trecut, potrivit presei americane costurile de productie se ridicau la aproximativ 150 milioane de dolari, la care s-ar fi putut adauga inca 150 milioane de dolari pentru sustinerea campaniei de marketing. La carma actualului proiect se afla tot regizorul Ron Howard impreuna cu producatorii Brian Grazer si Akiva Goldsman.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies