marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe, in rolul lui Noe intr-un film de 130 de milioane de $. Cum va arata povestea potopului apocaliptic regizata de Darren Aronofsky

Regizorul Darren Aronofsky a gasit alte doua nume grele pentru noul sau film, o super productie de 130 de milioane de dolari ce va aduce pe marile ecrane povestea biblica a lui Noe.

Russell Crowe, in rolul lui Noe intr-un film de 130 de milioane de $. Cum va arata povestea potopului apocaliptic regizata de Darren Aronofsky

Dupa ce a fost refuzat de Christian “Batman” Bale si de noua senzatie irlandezul Michael Fassbender, regizorul Darren Aronofsky a pus ochii pe australianul Russell Crowe. Potrivit site-ului deadline.com Crowe va juca rolul lui Noe insa intelegerea nu este inca una oficiala.


Distributiei i s-ar putea aduga si Liam Neeson despre care se zvoneste ca ar urma sa joace un rol negativ - cel care provoaca si pune la indoiala credinta lui Noe atunci cand acesta decide sa construiasca corabia biblica.

Filmul va fi produs de studiourile Paramount si New Regency iar filmarile vor incepe in aceasta vara, urmand ca filmul "Noah" sa se lanseze undeva in 2013. Intr-o lume fara speranta si fara ploaie sau recolte dominata de razboinici si barbari, Noe era un barbat bun care nu dorea decat linistea familiei sale. In fiecare noapte el are viziuni despre un potop apocaliptic. Treptat  realizeaza ca acestea reprezinta un mesaj al lui Dumnezeu care a decis sa stearga totul de pe suprafata Pamantului. Insa Noe a primit o sansa de a salva lumea.

Darren Aronofsky a lucrat cu ilustratorul Nico Henrichon pentru a da viata comic book-ului "Noah" din care se va inspira grafica filmului."Este o poveste despre sfarsitul lumii si este vorba despre a doua 'nava' dupa Titanic ca faima.Cine nu ar vrea sa-l faca?" a declarat  Darren Aronofsky.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies