marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe ii uimeste pe fani in rolul Inspectorului Javert.  Vezi primele imagini

Daca in urma cu cateva zile, fanii de abia il recunosteau pe actorul Hugh Jackman pe platourile de la musicalul "Les Miserables" a venit si randul lui Russell Crowe sa uimeasca pe toti cu transformarea sa.

Russell Crowe ii uimeste pe fani in rolul Inspectorului Javert. Vezi primele imagini

Actorul de 47 de ani seamana mai mult cu Napoleon, decat cu Inspectorul Javert, celebrul personaj din romanul lui Victor Hugo care este ecranizat de regizorul Tom Hooper.

Calare pe cal si in uniforma formidabilului politist Javert, Russell Crowe este gata de primul sau rol intr-un musical.  Filmul va relua aventurile ocnasului Jean Valjean interpretat de Hugh Jackman, in Franta secolului XIX. 

Castigatorul Oscarului din 2011 pentru Discursul regelui, Tom Hooper  a atras atentia tuturor cu un musical in care a distribuit actori impresionanti. Les Miserables - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio este programata sa fie lansata in decembrie 2012.

Russelle Crowe in rolul lui Javert


Hugh Jackman in rolul lui Jean Valjean


Helena Bonham Carter care a interpretat-o pe regina mama a Marii Britanii in filmul "Discursul regelui" de Tom Hopper va fi Madame Thenardier, in timp ce Anne Hathaway se pregateste pentru rolul lui Fantine. Sacha Baron Cohen a acceptat  rolul lui Thénardier. Amanda Seyfried va juca rolul lui Cosette, Samantha Barks o va interpreta pe Eponine iar britanicul Eddie Redmayne il va juca pe Marius.


Filmarile au inceput in februarie 2012 iar pelicula va fi turnata 3D. Filmul va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Hugo: fostul ocanas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

Musicalul "Les Miserables", dupa romanul omonim de Victor Hugo, a fost prezentat prima data la Londra, la Barbican, pe 8 octombrie 1985, iar din 2004 se joaca la Queen's Theatre. Pe 8 octombrie 2006, la cea de-a 21-a aniversare, spectacolul a devenit cel mai longeviv musical din lume, depasind recordul detinut anterior de "Cats", iar anul trecut, in ianuarie, a ajuns la 10.000 de reprezentatii.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies