marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe, in negocieri pentru a juca in continuarea filmului "King Kong": cine ar putea juca rolul feminin principal

Russell Crowe este cel mai nou nume vehiculat pentru a obtine un rol in "King Kong: Skull Island". Dupa ce au renuntat la proiect nume sonore ca J.K. Simmons sau Michael Keaton, doar Tom Hiddleston a ramas oficial in distributie.

Russell Crowe, in negocieri pentru a juca in continuarea filmului King Kong : cine ar putea juca rolul feminin principal

 

Presa americana scrie ca Russell Crowe negociaza cu producatorii pentru un rol in blockbusterul "King Kong: Skull Island".  Cei de la Deadline noteaza faptul ca si actrita Brie Larson ar fi in negocieri, insa vestile nu au fost confirmate. Brie Larson ar umra sa joaca rolul feminin principal.

 

Proiectul este tinut in mister si producatorii nu au oferit prea multe detalii despre actiune si echipa. Scenariul va fi scris de Max Borenstein, cel care s-a ocupat si de scriptul pentru noul Godzilla, ce s-a lansat in acest an. Confomr primelor informatii, filmul se va concentra pe originile insulei de unde provine King Kong. Nu se stie nici daca King Kong va fi prezent sub o forma sau alta in film, iar producatorii vor sa tine in mister proiectul.


Regia va fi semnata de Jordan Vogt-Roberts si are data de lansare stabilita pe 10 mai 2017, si in format IMAX 3D.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies