marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe este prins intr-o lupta kung-fu sangeroasa in noul trailer interzis minorilor pentru The Man With the Iron Fists

Russell Crowe ii va uimi pe fani intr-un film cu totul exploziv, The Man With The Iron Fists. Producatorii filmului au lansat un nou trailer, plin de scene de kung-fu extreme, sangeroase si lupte corp la corp dure.

Russell Crowe este prins intr-o lupta kung-fu sangeroasa in noul trailer interzis minorilor pentru The Man With the Iron Fists

Actorul de 48 de ani joaca alaturi de Lucy Liu, Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le, Dave Bautista intr-un film care reinventeaza luptele kung-fu. Noul trailer, interzis minorilor, promite o aventura care iti taie respiratia, dar si multe scene sangeroase.

 

 

The Man with the Iron Fists este un film de actiune ce reprezinta debutul regizoral al lui RZA (fost cantaret de hip hop reprofilat pe actorie, scenografie si regie). Pelicula cu buget de 20 de milioane de $ este produsa de nimeni altul decat Quentin Tarantino si e scrisa de RZA alaturi de controversatul Eli Roth, cunoscut pentru productii ca Hostel sau Grindhouse.


Scenele de actiune sunt regizate de veteranul Corey Yuen cunoscut pentru filme ca The Transporter sau Kiss of The Dragon, deci ne putem astepta la o coregrafie Kung Fu spectaculoasa in timp ce Eli Roth a contribuit si el la regia filmului alaturi de RZA.


Pelicula este inspirata de filmele kung-fu clasice din anii '70 si spune povestea unor luptatori, asasini si a unui erou nelegiuit din China care se unesc pentru a se apara de un clan care le ameninta viata.


Inca de cand a ajuns in Jungle Village, un fierar (RZA) este obligat de clanuri radicale sa faureasca arme de distrugere. Atunci cand un razboi intre clanuri devine iminent acesta sa transforma intr-o arma umana si in salvatorul oamenilor nevinovati.


Distributia ii cuprinde pe Russell Crowe, Lucy Liu, Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le, Dave Bautista, Byron Mann, Daniel Wu si Pam Grier. Noul trailer intra la categoria R-Rated, fiind nerecomandat celor sub 17 ani.


"Este un film distractiv si il veti vedea pe Russell Crowe facand niste lucruri nebunesti cum nu credeati ca-l veti vedea vreodata" a declarat Jamie Chung.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies