marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe se transforma in Contele Dracula: actorul va juca in Harker, filmul care ar putea lansa o noua franciza cu vampiri la Hollywood

Epoca vampirilor n-a apus inca la Hollywood, ba chiar pare sa infloreasca. Cei de la Warner Bros au in proiect un nou film cu Dracula, iar de aceasta data Contele sangeros va fi jucat de Russell Crowe.

Russell Crowe se transforma in Contele Dracula: actorul va juca in Harker, filmul care ar putea lansa o noua franciza cu vampiri la Hollywood

Gladiatorul Russell Crowe este in discutii pentru a-l juca pe contele Dracula in Harker,  un nou spin-off inspirat de romanul lui Bram Stocker din 1897. Regizor va fi Eli Roth, cel care a creat seria Hostel si care a facut un rol inedit in Inglorious Basterds al lui Quentin Tarantino.

 

Actiunea din Harker  se defasoare in jurul lui Jonathan Harker, un detectiv de la Scotland Yard care se afla pe urmele  vampirului Dracula. Momentan, rolul lui Harker nu a fost distribuit, dar sunt asteptate nume mari care sa se bata pentru el. "Odata ce producatorii vor stabili exact care este povestea, vor decide si cine este cel mai potrivit pentru acest rol" a spus o sursa pentru deadline.com

 

Warner Bros are in plan proiectul inca din februarie 2011, atunci cand la carma filmarilor trebuia sa fie necunoscutul Jaume Collet-Serra. Insa, producatorii i-au cerut acestuia sa se ocupe de Akira, care, pana la urma, a fost anulat. Cei de la Warner Bros au decis ca regizorul sa fie Eli Roth si vor sa aduca mult mai repede filmul pe marile ecrane.

 

Harker va fi produs de Appian Way, companie in care sunt implicati si Leonardo DiCaprio sau Jennifer Davisson Killoran.

Cei de la Hitfix scriu ca Warner Bros intentioneaza sa transforme Harker intr-o franciza, dar se pare ca Russell Crowe a semnat contractul doar pentru un film.

 

Dupa ce vestea a fost facuta publica, unii dintre fani au fost extrem de entuziasmati de proiect, insa altii se tem ca Harker sa nu devina un esec, cum a fost considerat Dark Shadows, un alt film cu vampiri produs anul aceste de Warner Bros, in care star a fost Johnny Depp.


Russell Crowe si Eli Roth au mai colaborat la The Man With The Iron Fists, film care urmeaza sa fie lansat in acest an.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies