marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe va fi tatal lui Superman in Man of Steel

Actorul care a luat un Oscar pentru Gladiatorul are sanse mari sa joace rolul tatalui lui Superman in productia Man of Steel

Russell Crowe va fi tatal lui Superman in Man of Steel

Australianul de 47 de ani este in negocieri pentru rolul lui Jor-El in productia regizata de Zack Snyder, scrie Variety.

Franciza a jucat o "figura" asemanatoare in 1978 cand l-au adus pe Marlon Brando pentru rol.  Clive Owen si Sean Penn au fost si ei in carti pentru a-l interpreta pe Jor-El

Rolul Larei, mama biologica a lui Superman i-a fost oferit lui Connie Nielsen ( care a jucat-o pe Lucilla in Gladiator).

Henry Cavill a devenit faimos peste noapte dupa ce a dat lovitura si a reusit sa fie ales pentru rolul lui Superman in filmul care va fi lansat in 2012.

Acesta si-a castigat fanii cu rolul din serialul The Tudors unde il joaca pe Charles Brandon. Recent a terminat filmarile pentru inca un hit - cel putin asa prezic cei de la Hollywood - Immortals unde s-a transformat in Tezeu.

Din distributia pentru Man of Steel  mai fac parte Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner si Diane Lane (sunt Jonathan si Marta Kent, parintii pamanteni ai lui Superman), Michael Shannon ( rolul "ticalosului" Zod).

 

Filmarile sunt programate sa inceapa luna viitoare.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies