marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe va juca intr-un film despre legaturile secrete dintre Rupert Murdoch si Margaret Thatcher

Actorul Russell Crowe ar putea juca rolul magnatului din industria media Rupert Murdoch intr-un film care descrie legaturile secrete dintre omul de afaceri australian si fostul premier britanic Margaret Thatcher.

Russell Crowe va juca intr-un film despre legaturile secrete dintre Rupert Murdoch si Margaret Thatcher

Potrivit contactmusic.com, filmul va fi realizat pe baza volumului de memorii "Good Times, Bad Times", scris de Harold Evans, fostul editor-sef al ziarului Sunday Times.


"Trebuie sa ai mult curaj pentru a juca pe cineva cum este Murdoch. Russell poate face acest lucru", a spus o sursa pentru publicatia Daily Star.


Presa britanica a avansat numele actorului Colin Firth in rolul lui Harold Evans, insa acest proiect se afla deocamdata intr-un stadiu incipient si nu au fost inca semnate contracte cu actorii care vor face parte din distributia filmului.
Leon Lecash, regizorul acestui proiect, a spus: "Filmul va fi o drama si va fi ori de televiziune ori pentru marele ecran. Proiectul se afla intr-o faza incipienta si deocamdata a fost semnat doar contractul cu Harold Evans (de ecranizare a volumului sau de memorii, n.r.). Nu exista deocamdata contracte semnate cu scenaristi si nici cu actori".


Filmul se va concentra asupra intelegerilor secrete incheiate intre fostul premier britanic Margaret Thatcher si magnatul australian din industria media Rupert Murdoch.


Potrivit volumului scris de Evans, Margaret Thatcher, supranumita "Doamna de Fier", ar fi manipulat legislatia britanica pentru a facilita incheierea contractului prin care Rupert Murdoch a achizitionat ziarul The Times in 1981, in schimbul unei prese favorabile pentru partidul ei (Partidul Conservator din Marea Britanie, n.r.).


Russell Crowe, care s-a nascut in Noua Zeelanda, dar a crescut in Australia, a castigat, in 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal pentru prestatia din "Gladiatorul", primind alte doua nominalizari la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal in industria tutunului/ The Insider" (1999) si "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

 

Sursa: Mediafax

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies