marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rutger Hauer, la Festivalul International de Film B-EST

Dupa ce anul trecut l-au avut ca invitat de onoare pe regizorul Nikita Mihalcov, organizatorii Festivalului International de Film B-EST nu se lasa mai prejos nici la editia de anul acesta. Rutger Hauer si regizorul polonez Andrej Zulawski sunt invitatii speciali ai editiei cu numarul patru al B-ESTIFF, care va avea loc la Bucuresti, intre 14 si 20 aprilie.
Rutger Hauer, la Festivalul International de Film B-EST

articole relationate


Surprizele nu se opresc aici. Festivalul va debuta cu proiectia filmului “Lust, Caution”, al
regizorului Ang Lee. “Lust, Caution” a castigat marele premiu al Festivalului de la Venetia, Leul de Aur. De altfel, la gala de deschidere va participa si Andrzej Zulawski.

Pe 15 aprilie, la Cinematograful Scala, va fi prezentat filmul lui Zulawski, “La Fidelite”, in prezenta acestuia, care va raspunde apoi intrebarilor publicului. A doua zi, Zulawski va explica, intr-un master class, cat de important este scenariul pentru realizarea unui film.

Rutger Hauer, cunoscut din filme precum Turkish Delight”, in regia lui Paul Verhoeven (1973), Blade Runner”, in regia lui Ridley Scott (1982), dar si din mai recentele Batman Begins” in regia lui Cristopher Nolan (2005) sau Sin City”, regizat de Miller, Rodriguez, siTarantino, va fi prezent la Gala de Inchidere a Festivalului International de Film B-EST, duminica, 20 aprilie, ora 19.30, pentru a inmana Trofeul Festivalului.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies