marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling, de nerecunoscut pe platourile noului sau film, The Big Short, productia despre prabusirea economica in care mai joaca Brad Pitt si Christian Bale

Ryan Gosling si-a socat fanii dupa ce au aparut pe internet imagini de la filmarile urmatorului sau proiect, The Big Short.

Ryan Gosling, de nerecunoscut pe platourile noului sau film, The Big Short, productia despre prabusirea economica in care mai joaca Brad Pitt si Christian Bale

Ryan Gosling a inceput filmarile la urmatoul film, The Big Short. Actorul a fost surprins in New Orleans, Louisiana, iar fanii au ramas surprinsi cand l-au vazut brunet si cu par cret.


Noul film atinge un subiect sensibil, cel economic, si urmareste povestea unui barbat care s-a imbogatit de pe urma prabusirii economice globale.  Filmul regizat de Adam McKay are la baza cartea The Big Short: Inside the Doomsday Machine, scrisa de Michael Lewis. Cartea a avut un ecou puternic in intreaga lume pentru ca abordeaza subiectul prabusirii economice din 2008.
 

Cand a devenit public crashul economic la nivel mondial, incepand din SUA, pentru cei de pe Wall Street asta deja nu mai era o veste noua. Prabusirea silentioasa avusese deja loc, iar cei implicati aveau semnalente chiar si cu un an inainte. Pietele imobiliare si bursa se prabuseau incet, dar sigur, insa multora dintre cei implicati nu le-a pasat sau nu au vrut sa faca public. Insa, cei care au inteles riscurile au actionat la timp si au reusit chiar sa se imbogateasca, iar acest subiect va fi centrul povestii din filmul cu Ryan Gosling.

 

The Big Short are o distributie de Oscar din care fac parte Ryan Gosling, Brad Pitt, Christian Bale sau Steve Carell.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies