marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling s-a apucat de box thailandez pentru thrillerul Only God Forgive: cum va arata noul sau film

Actorul canadian Ryan Gosling care in 2011 a impresionat cu 3 filme spectaculoase - drama Drive, drama politica realizata alaturi de George Clooney The Ides of March  si comedia romantica Crazy, Stupid, Love.  a dezvaluit detalii despre noul sau film.

Ryan Gosling s-a apucat de box thailandez pentru thrillerul Only God Forgive: cum va arata noul sau film

Actorul de 31 de ani s-a apucat de box thailandez pentru filmul pe care il realizeaza in aceasta perioada in Bangkok. Thrillerul “Only God Forgives” il reuneste pe Ryan cu regizorul Nicolas Winding Refn .

Cei doi s-au descoperit lucrand la un film senzational Drive, lansat anul trecut si premiat la Cannes pentru cea mai buna regie, iar de-atunci nu se mai pot desparti.

Nicolas Winding Refn a scris scenariul filmului, a carui actiune are loc in Bangkok. Filmul spune povestea unui un gangster englez pe nume Julian (Ryan Gosling), care fuge de politia  britanica si se refugiaza in Thailanda, conducand un club de box  reprezinta  un paravan pentru afacerile lui ilegale de trafic de droguri.
 

Cu toate ca este respectat in lumea infractorilor, Julian simte in adancul inimii lui ca ii lipseste ceva pentru a fi fericit, iar atunci cand intalneste un politist thailandez pensionat supranumit “Ingerul Razbunarii”  isi da seama ca trebuie sa se confrunte cu mama lui (Kristin Scott Thomas). Filmul are un buget de 5 milioane de $ si trebuia sa-l aiba in rolul principal pe Luke Evans, insa acesta s-a retras.


"Este incredibil sa filmez  in Bangkok. Mi-am dorit foarte mult sa realizez un film aici" a povestit actorul canadian pentru Hollywood Reporter. Gosling s-a antrenat cate 3 ore pe zi pentru scene de box Muay Thai.


"E mai mult un fel de sparring. Nu ne antrenam cu greutati. Si Nicolas (n.r. Winding Refn) le face. Sunt impresionat de luptatorii locali care se antreneaza de la 6 ani. Mi-e frica sa nu ma bata" a dezvaluit glumind Gosling care a marturisit ca nu s-a simtit nedreptatit pentru ca nu a fost nominalizat la Oscar in acest an, desi s-a ales cu doua nominalizari la Globurile de Aur pentru rolurile din  The Ides of March  si  Crazy, Stupid, Love.

Impresionat de cultura thailandeza, actorul a povestit ca adora filmele locale de arte martiale. Gosling a terminat toamna trecuta filmarile la doua drame politiste “The Gangster Squad” a regizorului Ruben Fleischer si  “The Place Beyond the Pines” a regizorului Derek Cianfrance. Ambele se vor lansa in 2012. Actorul se gandeste alaturi de Nicolas Winding Refn sa refaca thrillerul SF “Logan’s Run”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies