marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Stone, actrita de la care nu-ti vei putea lua ochii in Gangster Squad: se transforma dintr-o adolescenta intr-o femeie fatala

Emma Stone si Ryan Gosling ii pun in umbra pe veteranii Sean Penn si Josh Brolin in posterul de la noua productie realizata de Warner Bros. cu si despre mafioti - Gangster Squad. Cu o distributie de milioane, filmul promite interpretari fabuloase.

Emma Stone, actrita de la care nu-ti vei putea lua ochii in Gangster Squad: se transforma dintr-o adolescenta intr-o femeie fatala

Emma Stone si Ryan Gosling au dovedit ca au o relatie speciala pe ecrane inca din comedia Crazy,Stupid,Love. ( 2011). Cei doi tineri actori promit o atractie exploziva, multa actiune, suspans si interpretari minunate in drama politista Gangster Squad.


Ryan Gosling interpreteaza rolul unui politist  din anii  '40 pe nume Jerry Wooters iar povestea se invarte in jurul departamentului de politie din Los Angeles care incearca sa-i puna capac gangsterului din Brooklyn Mickey Cohen (Sean Penn). Emma Stone o interpreteaza pe Grace Faraday, iubita temutului mafiot.


Filmul cu buget de 50 de milioane de $ este regizat de Ruben Fleischer tipul din spatele unor filme ca 30: Minutes Or Less sau Zombieland.


"Este un motiv foarte bun pentru care am fost nerabdator sa lucrez din nou cu Emma Stone. Cine a lucrat cu ea si-a dat seama de cat de inteligenta, amuzanta si interesanta este. In acest film veti vedea o transformare. Emma Stone devine dintr-o adolescenta o femeie fatala" a povestit regizorul care a mai lucrat cu actrita de 23 de ani la comedia Zombieland.


"Vrei sa ma duci departe de lumea asta" il intreaba seducator Emma Stone pe Ryan Gosling in timpul unui scene din Gangster Squad. Replica acestuia vine repede: "Nu doamna, sper sa te duc in pat!"

Inspirat dintr-un sir de sapte articole reunite sub titlul Tales From The Gangster Squad ce au fost publicate in anul 2008 in cotidianul Los Angeles Times de catre jurnalistul Paul Lieberman, filmul lui Ruben Fleischer are actiunea plasata in anii ’40, atunci cand John O’Mara (Josh Brolin) si Bill Parker (Nick Nolte), doi dintre putinii politisti integri si incoruptibili din Los Angeles Police Departament, au pus bazele asa-zisei Gangster Squad pentru a-l captura pe fostul pugilist Meyer Harris Mickey Cohen (Sean Penn).

Mickey se afla la apogeul carierei sale infractionale, ocupandu-se de afaceri ilegale cu jocuri de noroc, case de pariuri si trafic de heroina, avand la activ mai multe scapari din tentative de asasinat, fiind renumit atat pentru comportamentul violent caracteristic unui sociopat, cat si pentru farmecul irezistibil. "Sean Penn a creat un nou Mickey Cohen plecand de la persoana reala la care a adaugat idei ale sale despre cine era acest tip" a mai povestit Ruben Fleischer.


Los Angeles, 1949. Nemilosul mafiot Mickey Cohen (Penn) conduce Brooklynul, averea lui fiind bazata pe vanzarea de droguri si arme, prostitutie si pariuri ilegale.

Afacerile lui nu sunt tulburate atat timp cat are chiar protectia politiei si a politicienilor corupti din oras. Totul se schimba dupa ce o echipa secreta a Departamentului de Politie din Los Angeles, condusa de sergentul John O’Mara (Brolin) si Jerry Wooters (Gosling) decid ca este momentul ca mafiotul sa dispara din peisaj. Din distributie fac parte Josh Brolin, Nick Nolte, Robert Patrick, Michael Pena, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie.

Filmul Gangster Squad se va lansa in Romania pe 28 septembrie 2012.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies