marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling spune că fiicele sale cunosc dansul și cântecele lui Ken „mai bine decât mine”

Poate că la Hollywood e idolul femeilor, dar acasă… e idolul fetițelor lui.

Ryan Gosling spune că fiicele sale cunosc dansul și cântecele lui Ken mai bine decât mine
Protagonistul filmului „Barbie” are două fete cu Eva Mendes, pe Esmeralda și Amada. Și ambele au fost cucerite de prestația tatălui lor ca… păpușelul Ken.
 
Într-o apariție în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Ryan Gosling a discutat despre incredibila sa prestație de la Oscar și despre faptul că fiicele sale îi știu dansul și cântecele mai bine decât el.
 
Dacă la Oscaruri a participat împreună cu sora sa, Gosling și-a adus fiicele și partenera de viață, pe Eva Mendes, la repetițiile sale. „Ele știu toată coregrafia mai bine decât mine - și cântecele. Îmi arată în culise, într-un fel, cum ar fi în culise”, a spus Gosling. „Haideți, mâini de jazz!”, a glumit el.


 
Ryan Gosling a glumit și pe seama faptului că revine mereu la rolul lui Ken, lucru de care fiicele sale sunt conștiente. El a spus că fiicele sale trebuie să se fi gândit: „Tata face din nou pe Ken”. De asemenea, el a dezvăluit că fetele lui nu prea au un context pentru interpretarea sa în rolul lui Ken. Faptul că le-a arătat mișcările sale de dans și interpretarea a făcut ca totul să fie mai clar pentru ele. „Multe din aceste lucruri nu au nicio semnificație pentru ele. Așa că am vrut să vină la repetiția generală doar pentru a le oferi un fel de context pentru ceea ce se întâmplase.”



 
În mai, va avea premiera „Fall Guy”, noul său film de acțiune, unde joacă în rolul unui cascador. În timp ce vorbea cu JimmycFallon, Gosling a discutat despre frica sa de înălțime și despre cum a trebuit să o înfrunte în unele cascadorii din noul său film. „Corpul meu simte că se transformă în piatră”, a spus el, arătând apoi un filmuleț cu scena, în care îl vede urcând 12 etaje cu un lift și apoi coborând.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies