marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan O'Neal a fost diagnosticat cu cancer la prostata in ultimul stadiu. Ce sanse are sa isi revina actorul din Love Story

Actorul american Ryan O'Neal a dezvaluit recent ca a fost diagnosticat cu cancer la prostata in stadiul patru (metastaza), dupa ce a invins o alta boala grava, leucemie, in urma cu 20 de ani. El trebuie sa urmeze un tratament cu hormoni si sa faca radioterapie.

Ryan O Neal a fost diagnosticat cu cancer la prostata in ultimul stadiu. Ce sanse are sa isi revina actorul din Love Story

Actorul in varsta de 70 de ani declara insa ca medicii i-au spus ca are mari sanse sa se recupereze, deoarece cancerul, desi in stadiul patru, este in forma incipienta, informeaza dailymail.co.uk.

Daca acest cancer s-a raspandit la organe indepartate in corp si la oase, boala poate fi tinuta sub control, dar nu eliminata, cu terapii standard.

in anii 1990, Ryan a fost diagnosticat cu leucemie mieloida, manifestata printr-un exces de celule albe in sange.

Cel mai recent diagnostic al sau vine la trei ani dupa pierderea iubitei sale, actrita Farrah Fawcett, decedata si ea din cauza unui cancer.

Ryan O'Neal a jucat in filme celebre precum "Love Story" si "Paper Moon". Actorul american a fost nominalizat la Oscar in 1971, pentru rolul din "Love Story", si a jucat intr-un alt lungmetraj de renume - "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies