marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Phillippe arata impresionant la 40 de ani: actorul din Cruel Intentions pregateste un serial si filme noi. Cum a fost surprins 

Au trecut 15 ani de cand Ryan Phillipe seducea tinerele in filmul pentru adolescenti "Cruel Intentions". Insa, la aproape 40 de ani, actorul american arata la fel de bine si a fost surrpins la plaja, alaturi de iubita sa, mai tanara cu 18 ani.

Ryan Phillippe arata impresionant la 40 de ani: actorul din Cruel Intentions pregateste un serial si filme noi. Cum a fost surprins

Cruel Intentions il poti vedea pe www.voyo.ro!
 

Ryan Phillippe continau sa fie unul dintre cei mai atragatori actori, iar starul si-a expus pieptul musculos si tatuajele la plaja, acolo unde a fost vazut in compania tinerei  Paulina Slagter, o studenta cu care acesta are o relatie de ceva timp. 

 

 

 

Ryan Phillipe a devenit cunoscuta dupa lansarea filmului "Cruel Intentions", in 1999, unde si-a cunoscut si viitoarea sotie, Reese Witherspoon, Cei doi au fost casatoriti din 1999 pana in 2008 si au doi copii impreuna, insa relatia lor nu a functionat. Actorul a zis de mai multe ori ca este o fire retrasa, iar celebritatea sotiei sale, care la momentul respectiv era cel mai bine platita actrita, a dus si la ruptura dintre cei doi.

 

 

 

Anul viitor, fanii il pot vedea pe Ryan Phillippe in "Secrets and Lies" un serial politist, in care va juca alaturi de Juliette Lewis.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies