marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Phillippe vorbeste despre divortul de Reese

Dupa 7 ani de casnicie, Ryan Phillippe a trecut prin “cel mai intunecat si trist loc in care a fost”, dupa cum a denumit divortul de actrita.

Ryan Phillippe vorbeste despre divortul de Reese
Actorul in varsta de 33 de ani a declarat pentru revista “W”, citata de People ca: “Au fost patru sau cinci luni in care nu am fost in stare sa ma ridic din pat. A fost cea mai rea perioada din viata mea. E un proces deloc usor, dar sunt din ce in ce mai putin trist, cu fiecare zi.”

Desi s-a speculat ca cei doi s-ar fi despartit in special pentru ca orgoliul lui Ryan era ranit de castigurile mari incasate de Resse, actorul a infirmat aceste zvonuri, declarand ca motivele divortului “sunt cu mult mai complicate si deloc interesante”.

Cu toate acestea, Ryan a marturisit ca nu obisnuieste sa iasa des din casa de teama interesului manifestat de paparazzi, in special pentru ca a fost “casatorit cu cea mai bine platita actrita”, dupa cum a declarat starul.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies