marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Reynolds a primit o stea pe Walk of Fame. Actorul i-a multumit sotiei sale, Blake Lively: "Esti cel bun lucru care mi s-a intamplat"

La 40 de ani, actorul Ryan Reynolds se afla intr-un moment de apogeu al carierei.
Ryan Reynolds a primit o stea pe Walk of Fame. Actorul i-a multumit sotiei sale, Blake Lively: Esti cel bun lucru care mi s-a intamplat

Dupa ce, acum cateva zile, a primit doua premii la ceremonia Critics Choice, acum si-a inaugurat steaua care ii poarta numele, pe Bulevardul Celebritatilor. I-au fost alaturi sotia, Blake Lively, si cele doua fetite ale lor.


Ryan Reynolds si-a inaugurat steaua de pe Bulevardul Celebritatilor, dupa un an excelent in cariera. Filmul Deadpool, in care interpreteaza un super erou atipic , a fost un succes imens la box office si i-a adus deja doua premii importante si multiple nominalizari. Starul canadian a tinut sa ii multumeasca in primul rand sotiei, actrita Blake Lively.

Ryan Reynolds: Vreau sa ii multumesc sotiei mele, Blake, care este acolo si care reprezinta totul pentru mine. Esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat.. dupa aceasta stea de pe Bulevardul Celebritatilor.. Hai, este Bulevardul Celebritatilor, totusi....Faci totul mai bun in viata mea. Mi-ai dat cei mai grozavi copii si m-ai facut cel mai bun tata care as fi putut spera sa fiu, cand ma gandeam ca am potential doar de "unchi simpatic" .

La ceremonie a fost invitata si Anna Faris, care a jucat alaturi de Reynolds in comedia romantica Just Friends.


Anna Faris: Abia astept sa joc din nou impreuna cu tine.. Sunt atat de fericita pentru ca ai o familie frumoasa...

Cea mai mare dintre fiicele actorului, James, in varsta de 2 ani, i-a fermecat pe jurnalisti. Nu a fost deloc intimidata de multimea de jurnalisti, ba chiar a parut sa se bucure de toata atentia...

Reporter:James a fost in centrul atentiei

Ryan Reynolds: Cu siguranta! Se pricepe bine la asta. Cand vede un microfon, se lipeste de el ca fluturele de lampa"


Pe langa recunoasterea din cariera, actorul a primit, anul acesta, si un al titlu de invidiat. A fost desemnat cel mai sexy tatic din lume, de catre revista americana People.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies