marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Reynolds a vorbit în premieră despre cel de-al patrulea său copil cu Blake Lively

Gata cu secretomania legată de familia sa. Actorul a dezvăluit atât numele, cât și sexul celui mai mic copil al său.

Ryan Reynolds a vorbit în premieră despre cel de-al patrulea său copil cu Blake Lively
Ultimele vești despre familia lui Ryan Reynolds sunt înduioșătoare. Zilele trecute, starul din „Deadpool & Wolverine” a dezvăluit numele celui de-al patrulea copil al său și al lui Blake Lively, spunând că au ales să-l boteze Olin, după care Ryan a confirmat că cel mai mic copil al lor este un băiat.
 
Actorul, care îi mai are acasă pe James (9 ani), Inez (7 ani) și Betty (4 ani), a făcut această mărturisire în timpul unei conversații emoționante cu un bărbat pe nume John Bell, al cărui fiu decedat, Jake, iubea personajul Deadpool. 



 

 
După moartea lui Jake în iulie 2020, John s-a luptat foarte mult să-și revină mental din depresia în care s-a cufundat. Și, în timpul demersului său, John a încercat să-și ofere el însuși sprijinul celor care se confruntă cu traume în viața lor. Astfel, el a creat organizația non-profit Walking 4 Hope, care „sprijină familiile și tinerii cărora le este dificil să facă față presiunilor pe care le prezintă viața de zi cu zi”, aflăm via „E! Entertainment”. „Ceea ce fac acum mă ține în viață zilnic”, a spus John Bell într-un interviu împărtășit pe rețelele de socializare ale lui Ryan pe 26 iulie, „pentru că m-am împăcat cu moartea. Voi fi reunit cu el la un moment dat, dar nu acum.”


 
„Asta e puterea de-a merge mai departe, cea care te face să pui un picior în fața celuilalt (de a face un pas după altul, n.r.) și să transformi atâta durere în ceva extrem de util“, i-a spus Ryan lui John. „Sunt foarte recunoscător că i-ai împărtășit povestea. Vreau să-ți spun că și eu am un fiu și dacă îl iubesc 1/10 din cât îl iubești tu pe Jake, simt că am făcut o treabă al naibii de bună.“


 
Și, deși Ryan și Blake păstrează o mare parte din viața lor de familie privată, el a împărtășit numele băiețelului lor în timp ce trimitea un mesaj celor dragi la premiera „Deadpool & Wolverine” din 22 iulie.
 
„Vreau să încep prin a-i mulțumi soției mele, Blake, care este aici"”, a spus el publicului. „Vreau să le mulțumesc copiilor mei James, Inez, Betty, Olin, care sunt aici. Sper că, dacă am noroc, acest moment va fi cel mai traumatizant lucru - adică conținutul acestui film - care se va întâmpla în minunata voastră viață.”
 
FOTO: Twitter/X

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies