marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Reynolds devine nemuritor: actorul canadian, dorit intr-un remake al filmului "Highlander"

Actorul canadian Ryan Reynolds ar putea juca intr-un remake al filmului "Nemuritorul/ Highlander" (1986), un fantasy despre un scotian, Connor MacLeod, membru al unei "rase" de nemuritori care pot fi ucisi doar prin decapitare cu sabia.

Ryan Reynolds devine nemuritor: actorul canadian, dorit intr-un remake al filmului Highlander

Potrivit variety.com, starul hollywoodian este preferatul producatorilor acestui film, dar deocamdata nu se stie in ce stadiu sunt negocierile, informeaza contactmusic.com.

Potrivit unor surse, remake-ul va fi regizat de Juan Carlos Fresnadillo - nominalizat la Oscar pentru scurtmetrajul sau "Linked" - si produs de Neal Moritz si Peter Davis.

Nu se cunosc prea multe detalii despre scenariu, dar se pare ca remake-ul va respecta mult din filmul original.

In filmul original, regizat de Russell Mulcahy, rolul principal a fost interpretat de Christopher Lambert. Filmul a stat apoi la baza unor continuari, dar si a unei serii de televiziune.

Ryan Reynolds este un actor de film si televiziune canadian, care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar si pentru relatiile sale cu femei celebre: inainte de casatoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântaretei Alanis Morissette. Actorul canadian a putut fi vazut in vara anului trecut in thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat in filme precum "Daca as fi...tu", "Vrei sa te insori cu mine?", "Asii din mâneca" etc.

 

Sursa: Mediafax
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies