marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a aflat! Ashton Kutcher, dat de gol chiar de preuspusa amanta. Starul ar fi inselat-o pe Mila Kunis la inceputul relatiei

Se spune despre el ca nu e chiar usa de biserica. Cu toate ca a devenit de curand tata si ca are o relatie armonioasa cu Mila Kunis, noi dezvaluiri despre viata lui privata ar putea pune in pericol legatura lui cu actrita.

S-a aflat! Ashton Kutcher, dat de gol chiar de preuspusa amanta. Starul ar fi inselat-o pe Mila Kunis la inceputul relatiei

Potrivit celor de la DailyMail, Ashton Kutcher si Mila Kunis ar fi fost la inceputul relatiei cand actorul ar fi calcat stramb cu o blonda provocatoare care lucra ca make-up artist.


Linn Massinger, tanara in cauza,  sustine ca in luna mai a anului 2012, ea si actorul au avut o aventura, dupa ce s-au sunoscut intr-un bar. Ashton si Mila formau un cuplu din aprilie 2012, ceea ce il transforma pe barbat intr-un partener infidel.


Linn, care pe atunci avea 21 de ani, sustine ca actorul a invitat-o la el acasa, ca au stat putin de vorba si ca apoi el a luat-o de mana si a condus-o la etaj, unde au avut parte de un moment intim. Pentru a-si sustine povestea cu dovezi, tanara a oferit poze cu ea si un barbat care seamana cu Ashton, care la vremea respectiva avea barba si par mai lung, intrucat filma pentru filmul in care il juca pe regretatul Steve Jobs.



Linn a mai adaugat ca si-a petrecut noaptea acolo si ca starul nu a adus-o deloc in discutie pe Mila Kunis, pe care a cerut-o in casatorie in luna februarie: "Cat timp am fost cu el acolo, nu a vorbit despre Mila sau despre vreo alta femeie. Pur si simplu am sperat ca m-a considerat suficient de draguta cat sa ma invite la el".


Citeste continuarea articolului aici!

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies