marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a implinit un an de cand marele actor Gheorghe Dinica a plecat dintre noi!

Nimeni insa nu l-a uitat. Si astazi - ne marturiseste doamna Gabi, sotia actorului - apar, la mormantul acestuia, scrisori semnate de cei care l-au admirat si care ii simt lipsa.

S-a implinit un an de cand marele actor Gheorghe Dinica a plecat dintre noi!

Pentru ei toti a ramas omul plin de viata, actorul care a avut roluri memorabile, artistul-model, prietenul de nadejde. "Prieten" a fost si pentru colegii alaturi de care a dat viata unor personaje fabuloase. Actorii au venit in numar mare la comemorarea lui Gheorghe Dinica.

CARMEN TANASE: "A trecut deja un an de cand Gheorghe Dinica nu mai este printre noi. Nu mai este fizic printre noi, pentru ca altminteri va ramane mereu printre noi si ce zi frumoasa este... Ne-a chemat aici, in vizita, la gradina, si am venit sa-l comemoram si sa ii spunem ca nu mai avem cum sa il uitam... si sa vrem".

VLADIMIR GAITAN: "Ii simt lipsa, mi-e dor de actorul Gheorghe Dinica, mi-e dor de prietenul meu... O prietenie f trainica si ma bucur ca macar azi e o zi frumoasa cum era el".

IVAN PATZAICHIN: "Mi-e greu sa vorbesc despre domnul Dinica, regret, ii simt lipsa, a fost un om cu o energie extraordinara...".

Vezi VIDEO pe www.acasatv.ro!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies