marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a lansat primul poster pentru Point Break: La limita extrema. Afla povestea inspirata de filmul cult cu Patrick Swayze si Keanu Reeves, in anii '90

S-a lansat primul poster in roamna pentur filmul Point Break: La Limita Extrema, remake al filmului cult cu Patrick Swayze si Keanu Reeves

S-a lansat primul poster pentru Point Break: La limita extrema. Afla povestea inspirata de filmul cult cu Patrick Swayze si Keanu Reeves, in anii 90

LA LIMITA EXTREMA este un thriller de actiune plin de adrenalina, productie a companiei Alcon Entertainment, in care un tanar agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltreaza intr-un grup de sportivi de elita mereu in cautarea de senzatii tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga daca suspiciunile legate de implicarea acestora intr-o serie de infractiuni executate in maniera extrema si neobisnuita sunt reale.

Aflat sub acoperire, cu viata mereu in pericol iminent, Utah e decis sa faca orice pentru  dovedi ca acestia sunt vinovati de acea serie de crime de neconceput.


LA LIMITA EXTREMA
are unele din cele mai temerare scene de sport extrem vazute vreodata in vreun film de fictiune. Acestea sunt executate de unii din cei mai bun sportivi din lume din big-wave surfing, wingsuit flying, sheer-face snowboarding, free rock climbing, si high-speed motorcycling.

LA LIMITA EXTREMA ii are in distributie Édgar Ramírez (“Zero Dark Thirty,” “The Bourne Ultimatum,” “Carlos the Jackal”) in rolul lui Bodhi, si pe Luke Bracey (“G.I. Joe: Retaliation,” “November Man”) in rolul lui Johnny Utah, alaturi de Teresa Palmer (“Warm Bodies”), Delroy Lindo (“Sahara,” “Gone in Sixty Seconds”), si Ray Winstone (“Noah,” “The Departed”), sub regia lui Ericson Core (“Invincible”).


Scenariul ii apartine lui Kurt Wimmer (“Salt,” “Law Abiding Citizen”), dupa o poveste de Rick King & W. Peter Iliff si Kurt Wimmer.   Producatori sunt Andrew A. Kosove si Broderick Johnson, de la Alcon, alaturi de John Baldecchi, David Valdes, Christopher Taylor si Kurt Wimmer.  Filmul e bazat pe “Point Break,” cu scenariul scris de W. Peter Iliff, iar povestea, de Rick King & W. Peter Iliff.  John McMurrick, Dan Mintz, Wu Bing, Robert L. Levy si Peter Abrams sunt producatori executivi, iar Henning Molfenter, Charlie Woebcken si Christopher Fisser, co-producatori.

Cascadoriile exceptionale sunt realizate de unii dintre cei mai faimosi practicanti de sporturi extreme, precum surferii Laird Hamilton, Sebastian Zietz, Makua Rothman, Billy Kemper, Brian Keaulana, AhanuTson-dru, Ian Walsh, Laurie Towner, Dylan Longbottom, Albee Layer, Bruce Irons, Tikanui Smith si TuhitiHumani, snowboarderii Xavier De Le Rue, Louis Vito, Christian Haller, Lucas DeBari si Ralph Backstrom, skaterii Bob Burnquist si Eric Koston, motociclistii Riley Harper si Oakley Lehman, pilotii de zbor planat cu costume speciale Jon Devore, Julian Boulle, Noah Bahnson, Jhonathan Florez si Mike Swanson, consultantul Jeb Corliss, precum si alpinistul Chris Sharma, printre altii.


In film vom vedea aparitii cameo cu DJ-ii Steve Aoki, Seth Troxler si The Art Department, precum si cu prezentatorul TV Sal Masekela.

Regizorul Ericson Core s-a remarcat in special ca director de imagine pentru filme precum “Invincible,” “The Fast and the Furious” si “Payback,” a fost, de asemenea, director de imagine si pentru “Point Break”, versiunea din 1991.
Echipa artistica pentru noul film este condusa de scenograful Udo Kramer (“North Face,” “The Physician”), editorii Thom Noble (“Thelma & Louise,” Oscar pentru “Witness”), Gerald B. Greenberg (Oscar pentru “The French Connection”), si John Duffy (seria “Cosmos: A Spacetime Odyssey”, productie National Geographic), creatoarea de costume  Lisy Christl, nominalizata la Oscar (“Anonymous,” “White House Down”), compozitorul Tom Holkenberg (“Mad Max: Fury Road”) si suprevizorul de efecte speciale John Nelson (“Gladiator”), detinator al unui Oscar.  

“Point Break” e inspirat de filmul-cult din 1991, cu Patrick Swayze si Keanu Reeves.  

Alcon Entertainment prezinta LA LIMITA EXTREMA, o productie  Taylor-Baldecchi-Wimmer, in asociere cu DMG Entertainment, o co-productie Studio Babelsberg

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies