marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Sa-l joc pe Will Gardner a fost o onoare". Explicatia oferita de producatorii serialul The Good Wife pentru moartea neasteptata a unuia dintre cele mai iubite personaje

Robert si Michelle King au postat o scrisoare in care le-au explicat fanilor unul dintre cele mai controversate momente din serialul The Good Wife, moment care s-a petrecut in episodul de duminica seara.

Sa-l joc pe Will Gardner a fost o onoare . Explicatia oferita de producatorii serialul The Good Wife pentru moartea neasteptata a unuia dintre cele mai iubite personaje


La cateva minute dupa incheierea episodului de duminica seara, Robert si Michelle King au postat o scrisoare in care le-au explicat fanilor neasteptata moarte a unui personaj din serial.


"Precum voi, si noi deplangem pierderea lui Will Gardner. Iar in timp ce Will a plecat, iubitul nostru Charles este in viata si ramane ca parte a familiei nostre", au scris cei doi.


Josh Charles a optat sa renunta la aparitiile din The Good Wife dupa acest sezon al serialului, insa acesta va regiza un episod viitor al show-ului.

 


"Pentru noi, a existat intotdeauna o tragedie in centrul relatiei dintre Will si Alicia, si anume cea a sincronizarii nepotrivite. Iar atunci cand Josh ne-a anuntat decizia sa acum un an, am fost nevoiti sa facem o alegere majora", au explicat acestia.


Robert si Michelle au dezvaluit ca s-au gandit la mai multe alternative pentru finalul de poveste a lui Will. "Nu puteam sa-l trimitem din Seattle, ar fi putut sa se casatoreasca sau sa mearga la Borneo pentru a face fapte bune. Dar, in cele din urma, toate acestea pareau variante simple pentru ceea ce parea a fi o poveste tragica", au scris cei doi in scrisoare.

 

"Aceste puncte de cotitura mentine show-ul la un anumit nivel si pastreaza personajele intr-o stare activa pentru ca veti vedea cum reactioneaza la o noua provocare. Moartea lui Will devine un punct de cotitura pentru intreaga serie", au continuat Robert si Michelle.


Producatorii au explicat si motivul pentru care au ales ca iesirea lui Will sa fie atat de violenta. "Cu totii am experimentat moartea neasteptata a unei persoane dragi din viata noastra. Este terifiant felul in care o zi normala se poate transforma intr-una tragica", au spus acestia.


Cu sapte episoade ramase pana la finalul sezonului, Robert si Michelle au promis ca "nu vor fi lacrimi, va fi si comedie", adaugand ca vor reveni Michael J.Fox, Dylan Baker, Dallas Roberts si Stockard Channing.

 


Moartea neasteptata a lui Will a luat prin surprindere toti fanii serialului, tinand cont ca Will a fost unul dintre personajele principale din The Good Wife, intai in calitate de superior al Aliciei Florrick (Julianna Margulies), apoi ca adversar.


"Trimit toata dragostea mea fanilor The Good Wife! Sa-l joc pe Will Gardner a fost o onoare si o placere. Multumesc pentru sprijinul si cuvintele frumoase", a fost mesajul postat pe Josh Charles.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies