marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sacha Baron Cohen: "Am renuntat la rolul lui Freddie Mercury dupa o cearta cu trupa Queen". Cine l-ar putea inlocui  in filmul biografic despre cel mai mare star rock

Actorul Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru filme ca "Borat" sau "Dictatorul", urma sa joace poate cel mai important rol din cariera lui, cel al lui Fredie Mercury, dar a abandonat proietul, la scurt timp.

Sacha Baron Cohen: Am renuntat la rolul lui Freddie Mercury dupa o cearta cu trupa Queen . Cine l-ar putea inlocui in filmul biografic despre cel mai mare star rock

Intr-un interviu acordat celor de la The Guardian, actorul a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la film: o cearta cu trupa Queen, care, conform spuselor lui, ar fi dorit ca filmul biografic sa se centreze mai mult pe viata lor.


Comediantul a declarat ca "un membru al formatiei - nu o sa ii dau numele - mi-a zis 'Stii, asta este un film grozav pentru ca la mijlocul lui se intampla ceva'. L-am intrebat 'ce anume'. Mi-a zis 'Freddie moare'. Si ce se intampla in cealalta jumatate? 'Publicul vede cum a mers mai departe formatia'. Iar eu i-am raspuns clar: "Nimeni nu se va uita la un film al carui personaj principal moare de SIDA ca sa vada cum a evoluat formatia dupa moartea lui" a spus acesta conform The Guardian.

"Sunt povesti senzationale, a fost un adevarat personaj. Sunt povesti despre cum umblau pitici cu tavi pline de cocaine la petreceri" a povestit Cohen.

Dar, conform declaratiilor lui, membrii formatiei Queen nu au vrut ca aceste intamplari sa fie incluse in film, in schimb, ar fi dorit sa fie mult mai promovati ei in film.

In iulie 2013, actorul a anuntat ca renunta la film, in urma unor "diferente creative" avute cu membrii trupei. La randul lor, acestia au reactionat si au declarat ca nu au vrut ca acest film sa fie transformat intr-o gluma.
 

Presa straina scrie ca Ben Whishaw, cunoscut din filme ca "Skyfall" sau "Cloud Atlas" ar umra sa preia rolul, iar scenariul ar umra sa fie rescris de scenaristul productiei "The Theory of Everything", Anthony McCarten.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies