marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sacha Baron Cohen versus Oscar: raspunsul actorului dupa ce a fost interzis de organizatori

Sacha Baron Cohen a reusit in aceste zile sa fie cea mai mediatizata vedeta de la Oscar, dupa ce a anuntat ca vrea sa isi faca o aparitie spectaculoasa la gala, imbracat in costumul sau din The Dictator. Dar, asa cum era de asteptat, actorul n-a reusit decat sa starneasca discutii aprinse, iar reprezentantii Academiei Americane de Film l-au avertizat sa n-o faca.

Sacha Baron Cohen versus Oscar: raspunsul actorului dupa ce a fost interzis de organizatori

Daca la inceputul saptamanii trecute, Sacha Baron Cohen era interzis la gala Premiilor Oscar, dupa cateva zile de la scandal, se pare ca organizatorii evenimentului sunt mai ingaduitori si l-ar putea lasa pe comediant sa apara deghizat in ce costum isi doreste pe covorul rosu,  doar daca in timpul galei se schimba.

 

Chiar daca actorul va avea o aparitie soc pe covorul rosu sau nu, acesta a reusit sa isi faca publicitate si sa aduca in atentia tuturor cel mai nou proiect al sau, comedia The Dictator.

 

Cohen a cucerit si internetul, dupa ce a postat pe site-ul sau republicofwadiya.com, prin care isi promoveaza filmul, un raspuns la  decizia organizatorilor: "Amiralul General Aladeen va oferi un raspuns oficial cu privire la reactia Academiei Americane de Film si alegerea lor de a-l interzice la Oscaruri."
 

 

Se pare ca parerile sunt impartite in randul organizatorilor: "In acest moment, membrii Academiei Americane nu sunt complet decisi daca sa isi revizuiasca decizia sau nu. Pe de o parte se tem sa nu devina un fiasco evenimentul, dar nici nu vor sa arate ca n-au simtul umorului. Insa, declaratiile oficiale raman aceleasi", a spus o sursa pentru Deadline.

 

"Academia s-ar bucurca ca Baron Cohen sa vina sa la show, dar i-am explicat de ce anumite lucruri si gesturi nu sunt potrivite pe covorul rosu al unui astfel de eveniment si asteptam si reactia lui." a spus un reprezentant al evenimentului.

 

Intre timp, lui Sacha Baron Cohen ii merge de minune cu promovarea filmului sau, dupa ce mai multe strazi din SUA au fost impanzite cu bannere si panouri gigantice, afisand personajul jucat de el in The Dictator, iar buzz-ul creat inainte de Gala Premiilor Oscar de duminica l-a ajutat si mai mult sa isi promoveze filmul.

 

Desi nu se afla pe lista prezentatorilor, Sacha Baron Cohen face parte din lista invitatilor din partea studioului Paramount Pictures, care a produs Hugo, filmul cu cele mai multe nominalizari in acest an, in care joaca si Cohen. Pana in acest an nu se putea promova un alt film care nu se afla pe lista nominalizarilor, insa producatorii incearca sa evite momente care ar putea pata imaginea celor mai prestigioase premii din industrie.

 

 

Comedia The Dictator spune povestea eroica a unui dictator care si-a riscat viata pentru a fi sigur ca democratia nu va ajunge niciodata in tara pe care a tiranizat-o cu atata dragoste, si este inspirat din romanul  “Zabibah and the King”.

 

Filmul este o noua colaborare dintre Baron Cohen si regizorul Larry Charles, dupa “Borat” si “Bruno”. Dan Mazer (“Borat” “Bruno”), Ant Hines ("Borat" "Bruno") si Peter Baynham (“Borat”) vor fi producatori executivi, alaturindu-se, astfel, restului echipei nominalizate la Oscar si la Globurile de Aur, si castigatoare a unui Glob de Aur pentru “Borat”.

Din distributie mai fac parte Anna Faris, John C. Reilly, Ben Kingsley si Megan Fox. Filmul se va lansa in mai 2012.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies