marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

SAG Awards: Jennifer Aniston a furat atentia cu o aparitie de neuitat. Vezi cele mai spectaculoase tinute

Duminica seara a avut loc gala SAG Awards, in care sunt premiati cei mai talentati actori ai momentului. Sindicatul Actorilor Americani i-a ales pe Eddie Redmayen, Julianne Moore, Patricia Arquette si J.K. Simmons au fost marii castigatori. Evenimentul a fost si un prilej pentru actrite sa isi arate cele mai elegante tinute.

SAG Awards: Jennifer Aniston a furat atentia cu o aparitie de neuitat. Vezi cele mai spectaculoase tinute

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO


Pe covorul rosu de la SAG Awards 2015, vedetele s-au intrecut in rochii stralucitoare, colorate si sexy. Dar cea care a furat atentia este cu siguranta Jennifer Aniston, care a fost nominalizata pentru rolul din "Cake". Intr-o rochie stramta vintage, marca Galliano. Vedeta a venit insotia de logodnicul ei, Justin Theroux, care a sustinut-o in intregul sezon de premii.

 

Jennifer Aniston

 

 

 

Reese Witherspoon

 

Lupita Nyong'o

 

 

 

La fel de sexy a fost si  Sofia Vergara, care a venit insotia de logodnicul ei, actorul Joe Manganiello. Ca de obicei, Sofia a optat pentru o rochie stil corset in partea de sus,stramta, stil sirena in partea de jos. Reese Witherspoon a stralucit intr-o rochie alba, in timp ce Rosamund Pike a optat pentru o rochie neagra, asimetrica. Lupita Nyong'o ne-a incantat inca o data cu culorii vii, intr-o rochie multicolora si vaporoasa.

 

Matthew McConaughey si Camila Alves

 

Joe Manganiello si Sofia Vergara

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies