Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Saga Twilight continua: producatorii seriei fac echipa cu cei de la Facebook pentru a lansa 5 noi scurtmetraje inspirate de celebrele personaje

Cand toti credeau ca fenomenul Twilight s-a stins, producatorii de la Lionsgate vin cu o surprize. Conform Entertainment Weekly, cei de la Lionsgate au facut un parteneriat cu Facebook pentru a lansa 5 scurtemetraje, bazate pe personajele din filme.

Saga Twilight continua: producatorii seriei fac echipa cu cei de la Facebook pentru a lansa 5 noi scurtmetraje inspirate de celebrele personaje

 

La 2 ani de la incheierea francizei Twilight, care contine in total 5 filme, producatorii inca se mai gandesc cum sa profite de pe urma succesului nebun pe care l-au avut filmele cu Kristen Stewart si Robert Pattinson in rolurile principale. Facebook va finanta 5 scurtmetraje, inspirate de personajele seriei, care vor fi regizate de 5 regizoare aspirante, care vor fi alese dintr-un juriu format de Kristen Stewart, cea care i-a dat viata Bellei in filme, autoarea seriei Twilight - Stephenie Meyer, Kate Winslet, regizoarea Catherine Hardwicke, Octavia Spencer, producatoarea Cathy Schulman si co-regizoarea filmului Frozen - Jennifer Lee.


Insa, nici unul dintre scurtmetraje nu va beneficia de prezenta distributiei originale. Vice-presedintele studioului Lionsgate a declarat ca acesta este inceputul unui parteneriat special cu compania Facebook. "Acesta este inceputul unui proiect special, vom urma acelasi tipar si pentru alte filme, probabil ca va imaginati ce urmeaza" a spus Michael Burns, dar fara sa ofere mai multe detalii.
 

 

Seria Twilight s-a lansat in 2008 si i-a transformat in staruri mondiale pe Kristen Stewart si Robert Pattinson. In total, cele 5 filme au strans incasari de 3.3 miliarde de dolari.


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cu ce se poartă pantofii stiletto?
Nu doar diamantele sunt prietene bune ale femeilor, ci și pantofii cu toc! Aceste accesorii absolut uimitoare fac minuni pentru postura ta și adaugă o notă de eleganță și sexappeal oricărei ținute. În plus, te fac să te simți mai încrezătoare în tine de fiecare dată când pășești încălțată cu ei, nu-i așa?
Citeste mai mult ►