marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sala VIP, ultimul bastion!

Timp de cateva saptamani la rand "am avut probleme" cu diferentierea stangii fata de dreapta. 

Sala VIP, ultimul bastion!

Filme relationate

Ai spune ca am dat spaga la examenul pentru permisul de conducere sau ca nu stiu sa citesc anunturile de pe peretii cinematografelor, insa realitatea e alta.

 

Aveam probleme cu persoanele care ocupau gresit locurile din cinematografe, confundand stanga cu drepta (salutari celui care a venit cu maiastra idee de a imparti o sala de cinema in stanga si dreapta!), omitand semnalele de la intrarea in sala de cinema sau, pur si simplu, din rea vointa.

 

- Nu va suparati, sopteam intr-un intuneric brazdat doar de lumina filmului de pe ecran. Cred ca stati pe locurile noastre. Randul 8, stanga, locurile 3, 4 si 5 sunt ale noastre.

 

Pana se scotoceau de bilete, pana deschideam un telefon pentru a le putea citi, pana se certau intre ei care e stanga, care e dreapta, care a avut ideea, care a facut rezervarile sau care are parinti bugetari, eu pierdeam cea mai importanta parte a unui film, inceputul, ca doar nu venisem la Familia Bundy pe care poti sa-l vezi de la jumatate si sa nu ai nici cea mai mica problema.

 

Toate acestea s-au terminat cu Rango, un film de animatie destul de dragut, in care un cameleon ajunge, din greseala, dintr-un acvariu asezat pe bancheta din spate a unei masini direct in... vestul salbatic. Si va spuneam ca s-au terminat cu Rango deoarece am avut ocazia sa-l vad la sala VIP de la Cinema City, Cotroceni.

 

Sala VIP, raiul salilor de cinema, cu 5 randuri de fotolii din piele, controlate electronic, pe care te poti intinde in liniste, imbratisand cu drag punga de PopCorn, cu masuta cu loc special pentru Coca Cola si farfuriuta de Nachos, cu spatiu intre randuri, care iti permite sa parasesti fara nicio jena filmul pentru a te intoarce cu o noua portie de nachos.

 

Sala VIP, raiul salilor de cinema, neatins inca de expansiunea moldoveanului care a descoperit uimit scara rulanta de la Unirea si care, dupa o saptamana de mers cu tramvaiul, s-a gandit sa se resfete cu o punga mica de popcorn la cinema.

 

Sala VIP, raiul salilor de cinema, unde, urmarind chiar si "Dallas"-ul sau "Tanar si nelinistit", iti vei pune intrebari daca nu care cumva aceste seriale ar fi trebuit sa ia cateva premii Oscar. :-)

 

Sala VIP.

 

* sursa foto metropotam.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies