marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek, aparitia cu care a uimit la 48 de ani: nimeni nu si-a putut lua ochii din decolteul ei

Salma Hayek a avut o aparitie de zile mari la gala "Guys Choice of 2015", organizata de Spike TV,  unde a primit un premiu onorific, "Decade of Hotness".  Mexicanca de 48 de ani a reusit sa atraga toate privirile intr-o rochie neagra si decoltata.

Salma Hayek, aparitia cu care a uimit la 48 de ani: nimeni nu si-a putut lua ochii din decolteul ei

Decolteul Salmei Hayek a fost atractia principala la gala "Guys Choice of 2015". Premiata pentru cat de sexy este, actrita a demonstrat ca, desi se apropie de 50 de ani, ramane o bomba sexy in showbiz.

 

Desi premiul este usor si superficial, actrita a declarat pentru Yahoo ca nu e deranjata: "Cand incepi meseria asta, vrei sa fii remarcata pentru talent, nu pentru cum arati. Dar, acum cand ai peste 40 de ani si ti se ofera un trofeu pentru cat de sexy esti, de ce sa il refuz? Imi place sa fiu sexy dupa 40 de ani." a spus amuzata actrita.

 

Salma Hayek a mai spus ca a fi sexy tine de atitudine: "Cred ca esti hot atunci cand esti indragostita lulea de cineva. Dragostea te motiveaza." Actrita este casatorita din 2009 cu afaceristul François-Henri Pinault.

 

La aceeasi gala, au mai fost prezenti actori ca Zoe Saldana, Terrence Howard sau Taraji P. Henson.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies