marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek i-a cucerit pe spanioli: cum arata la 45 de ani cea mai respectata actrita mexicana de la Hollywood

Salma Hayek si-a impresionat inca o data fanii cu o aparitie splendida pe covorul rosu de la Festivalul de Film Spaniol Goya Cinema, ce a avut loc in Madrid. 

Salma Hayek i-a cucerit pe spanioli: cum arata la 45 de ani cea mai respectata actrita mexicana de la Hollywood

Celebra pentru formele ei voluptoase si recunoscuta pentru faptul ca intotdeauna isi alege rochii care sa ii puna in valoare corpul, Salma Hayek a stralucit aseara intr-o rochie visinie si foarte decoltata.

 

Actrita de 45 de ani a venit insotita de sotul ei, miliardarul si om de afaceri Francois-Henri Pinault. La gala, Hayek a fost cea care i-a inmanat premiul pentru cel mai bun actor lui Jose Coronado, pentru rolul din "No habras paz para los malvados", pelicula care a fost desemanta si cel mai bun film.

 

Cel mai recent proiect al actritei a fost animatia de succes Puss in Boots, unde si-a imprumutat vocea simpaticei pisicuta Kitty Softpaws, care il seduce pe Motanul Incaltat (vocea lui Antonio Banderas). 

 

Puss in Boots, filmul care reia aventurile simpaticului motan din seria Shrek, dar inainte ca acesta sa-l cunoasca pe capcaunul verde, a fost un real succes de casa cu incasari de peste 500 de milioane de dolari.

 

In 2012, Salma Hayek isi va imprumuta vocea inca o data, doar ca in animatia revolutionara Pirates!Band of Misfits, dar pregateste si 2 filme noi, printre care si  Savages, drama regizata de Oliver Stone, cu o distributie impresionanta.

 


Salma Hayek                                                           Salma Hayek si sotul ei Francois-Henri Pinault

 

Oliver Stone este scenaristul, producatorul si regizorul peliculei "Savages", un thriller inspirat din universul traficantilor de marijuana. Filmul are la baza romanul scris de Don Winslow, iar scenariul prezinta povestea a doi tineri care locuiesc pe o plaja din California si traiesc pe picior mare din cultura si traficul de marijuana.

Din distributie fac parte Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch, Demian Bichir, Joel David Moore, Mia Maestro. Savages se va lansa in cinematografe  pe 28 septembrie 2012.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies