marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek refuza categoric operatiile estetice. Cum si-a promovat actrita noul ei film, comedia Here Comes the Boom

In varsta de 46 de ani, actrita si-a lansat in acest weekend in SUA comedia Here Comes the Boom in care joaca rolul unei asistente medicale de liceu de care se indragosteste un profesor de biologie cu pretentii de luptator MMA.

Salma Hayek refuza categoric operatiile estetice. Cum si-a promovat actrita noul ei film, comedia Here Comes the Boom


Salma Hayek se mandreste cu noul ei rol de comedie pentru care s-a reunit cu Kevin James, cei doi actori colaborand alaturi de Adam Sandlers la Grown Ups in 2010. Salma Hayek si-a promovat intens in ultimele zile acest film impresionand in special cu aparitia ei in emisiunea de ieri a lui Jimmy Fallon unde a venit imbracata intr-o rochie rosie si a facut deliciul publicului.


Intr-un interviu recent, Salma Hayek a spus ca la Hollywood cel mai rau e sa fii mama si sa ai peste 40 de ani, si ca are noroc sa mai fie inca prezenta pe marile ecrane. In 2012, actrita a lansat  3 filme iar pentru anul urmator pregateste Grown Ups 2 si comedia Sweet Spot alaturi de Eric Dane si Kurt Russell.


In Here Comes the Boom, Kevin James il interpreteaza pe Scott Voss, un profesor de bilogie la un liceu, dar nu e neaparat un model de urmat. Cand la o sedinta directorul scolii anunta ca vor fi reduse toate activitatile extra-curriculare, Scott ia atitudine. Acesta descopera meciurile televizate de arte martiale, pentru care pana si cei invinsi castiga o gramada de bani. Ca urmare decide sa se apuce de batai, desi, desigur ca habar nu are cum sa se lupte in ring. Important e ca e dispus sa invete si sa depuna un efort, iar acest lucru va fi suficient pentru a-i inspira si pe altii. Intre timp Scott incearca sa o cucereasca pe asistenta Bella - jucata de Salma Hayek.


"Salma este foarte amuzanta. Cand ne-am intalnit pe platouri i-am spus ca trebuie sa o facem urata, pentru ca o asistenta medicala de scoala nu aratat atat de bine. Insa nu am reusit sa facem asta" a declarat Kevin James.
 

Intr-o emisiune anterioara difuzata in SUA, Salma a declarat ca desi are 46 de ani,  nu va recurge la Botox si operatii estetice, insa ca nu le judeca pe femeile care o fac.

"Iubesc mancarea si vinul si din cauza asta stiu ca sunt la limita de a deveni grasa. Nu este bine pentru moda, insa este bine pentru starea mea sufleteasca. Sunt fericita ca mananc. Am 46 de ani si nu vreau sa apelez la Botox. Daca nu mananci carbohidrati iti incetinesti metabolismul si esti nefericit. Nu este obiectivul meu sa fiu cea mai slaba sau cea mai frumoasa. Ma bucur pentru frumusetea altor persoane. Daca inveti sa fii fericit pentru altii, fericirea ta nu se va termina niciodata" a spus actrita pentru revista Harper’s Bazaar



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies