marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek se dezbraca in drama Americano. Cum arata frumoasa actrita mexicana la 45 de ani

Salma Hayek interpreteaza rolul unei dansatoare dintr-un bar din Tijuana, Mexic, intr-un film care marcheaza debutul regizoral al francezului Mathieu Demy - Americano.

Salma Hayek se dezbraca in drama Americano. Cum arata frumoasa actrita mexicana la 45 de ani

Pelicula, care se afla in prezent in post-productie, se numeste “Americano”, iar filmarile au avut loc la Paris, Los Angeles si, evident, Tijuana.
 


Alaturi de Salma, mai joaca Geraldine Chaplin, Chiara Mastroianni, dar si Carlos Bardem, fratele actorului premiat cu Oscar, Javier Bardem. Pelicula urmeaza sa fie lansata anul acesta. Filmul este scris, regizat de Mathieu Demy care are si rol principal.  Moartea mamei lui il aduce pe un tanar francez Martin (Mathieu Demy) inapoi in casa copilariei din Los Angeles pe care se pregateste sa o vanda.

Lucrurile se complica atunci cand afla ca mama sa se atasase de Lola (Salma Hayek) a prietena din copilaria sa. Aceasta apare in testament. Intrigat Martin o cauta pe Lola in Los Angeles, iar atunci cand nu o gaseste ajunge in Tijuana. Tanarul ajunge sa se intrebe daca Lola este femeia care a ajutat-o pe mama sa in ultimele zile de viata sau daca e o femeie fatala misterioasa.

In prezent, actrita in varsta de 45 de ani filmeaza la comedia "Grown Ups 2" alaturi de Adam Sandler, Taylor Lautner. In aceasta vara actrita mexicana va putea fi vazuta in drama Savages regizata de Oliver Stone unde va joca rolul sefei unui cartel de droguri. Din distributie fac parte Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Emile Hirsch, Demian Bichir, Joel David Moore, Mia Maestro.
 


Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseti de la Hollywood. Ea a fost nominalizata la Oscar pentru portretul pictoritei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producatorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urata din New York".  Actrita este casatorita cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fiica, Valentina, in varsta de patru ani.

 

 

Sursa foto:Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies