marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"San Andreas", cu Dwayne Johnson, a spulberat box-office-ul american: ce incasari spectaculoase a facut noul sau film

Filmul de actiune "San Andreas"/Dezastrul din San Andreas", productie a studiourilor Warner Bros, cu Dwayne Johnson in rolul principal, conduce la debut incasarile in cinematografele nord-americane, in weekendul recent incheiat, cu 53,2 milioane de dolari, potrivit Agerpres.

San Andreas , cu Dwayne Johnson, a spulberat box-office-ul american: ce incasari spectaculoase a facut noul sau film

Dwayne Johnson n-a avut rival in box-office-ul nord-american de week-end-ul trecut. "San Andreas", noul blockbuster al starului, a debutat pe primul loc in SUA, unde a fost cel mai urmarit film. In "San Andreas", o falie adiacenta si necunoscuta incepe sa se manifeste brusc in apropiere de barajul Hoover din Nevada, iar seismul declansat pe aceasta falie activeaza temuta falie San Andreas, care declanseaza o serie de seisme catastrofale care lasa in urma lor distrugeri de neimaginat de la Los Angeles pana la San Francisco. Zgarie-norii se transforma in mormane de moloz si fiare contorsionate, incendiile incontrolabile mistuie totul in calea lor, iar valuri tsunami uriase distrug podul Golden Gate.
 

Proiectat in 3.777 de sali de cinema, filmul este un succes in primul rand pentru actorul principal, Dwayne "The Rock" Johnson, "care este in mod clar unul dintre cele mai atractive staruri in acest moment", potrivit lui Paul Dergarabedian, expert in cadrul societatii Rentrank.

 

Pentru a treia saptamana la rand comedia 'Pitch Perfect 2', regizata de Elizabeth Banks, despre aventurile unui grup de femei care canta intr-un cor al unei universitati americane, este pe locul doi in topul incasarilor. In weekendul recent incheiat a strans 14,8 milioane de dolari, ajungand per total la 147,5 milioane de dolari.  Filmul SF "Tomorrowland" ('Lumea de dincolo de maine'), productie a studiourilor Disney, cu George Clooney in rolul principal, este pe locul trei in topul incasarilor cu 13,8 milioane de dolari, iar per total in cele doua saptamani de la lansare a strans 63,2 milioane de dolari.

Pe locul patru in topul incasarilor s-a clasat, cu 13,6 milioane de dolari, cel de-al patrulea film al regizorului George Miller din seria Mad Max, 'Fury Road', cu frumoasa Charlize Theron intr-unul din rolurile principale ale filmului, a carui premiera mondiala a avut loc in cadrul festivalului de la Cannes.  Thrillerul SF de actiune cu supereroi 'Avengers: Age of Ultron' ('Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron') isi consolideaza locul cinci cu 10,9 milioane de dolari, iar per total de la lansare pe continentul nord-american a strans peste 427 milioane de dolari.
 

Comedia romantica "Aloha", in regia lui Cameron Crowe, cu Bradley Cooper, Emma Stone si Rachel McAdams in rolurile principale, strange 10 milioane de dolari la debut, ocupand locul sase in top. Filmul  a fost slab primit de catre critici

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies