marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock apare pentru a cincea oara pe coperta Vogue: cum s-a antrenat alaturi de astronauti reali pentru rolul din Gravity si cum i-a schimbat viata Oscarul din 2010

Sandra Bullock este pentru a cincea oara pe coperta revistei Vogue din SUA. In numarul din octombrie, actrita apare cu un look schimbat si dezvaluie provocarile prin care a trecut cu cel mai recent film al sau, Gravity si cum i s-a transformat cariera de cand a luat Oscarul in 2010 cu drama The Blind Side.

Sandra Bullock apare pentru a cincea oara pe coperta Vogue: cum s-a antrenat alaturi de astronauti reali pentru rolul din Gravity si cum i-a schimbat viata Oscarul din 2010

 

Aflata la ce-a de-a cincea aparitie pe coperta Vogue, Sandra Bullock a acordat un interviu in care a discutat despre urmatorul ei film, Gravity si despre fiul sau, despre care a declarat ca este prioritatea numarul unu „ nu vreau ca el sa resimta vreo presiune datorata carierei mele. Daca voi observa sa ceva din ce fac il afecteaza in mod negativ imi voi da demisia si ma voi muta cu el in Alaska. Sunt de parere ca acest gen de meserie ii poate priva pe cei mici de bucuriile copilariei si tocmai de aceea voi face tot ce pot sa conserv aceasta perioada minunata pentru el”; in vederea conservarii intimitatii, actrita s-a mutat din New York in Austin, Texas ceea ce a facut necesar ca trainerii de dans alaturi de care urma sa se pregateasca pentru rol sa calatoreasca pana acolo pentru a lucra „au avut o abordare foarte placuta care nu mi-a dat niciun moment senzatia ca as fi fost intr-o sala de fitness” .

 


 

Noul sau look a fost categorisit de fani ca fiind confuz in timp ce One The Fashion Spot au asemanat-o look-ului fotbalistilor din anii 80 insa One Huffington Post a declarat ca „ este cu adevarat o femeie frumoasa in toate sensurile cuvantului. Niciodata nu a aratat mai bine...este o femeie extraordinara.”

Dupa ce in 2010 a castigat un Oscar pentru rolul din The Blind Side, in prezent au aparut zvonuri conform carora actrita ar putea castiga un alt Oscar pentru  interpretarea astronautului Dr. Ryan Stone care a esuat in spatiu in urma unui eveniment catastrofal. Pentru rolul din Gravity in care a jucat alaturi de George Clooney, Bullock a lucrat o serie de scene in care a fost suspendata de 12 cabluri pentru a putea stimula zborul astronautilor, iar pentru a intra in pielea personajului, a trebuit sa se antreneze intensiv o perioada dar si o dieta drastica. Actrita a dorit sa ii dea personajului care a suferit o serie de tragedii personale o aura de femeie scut care a renuntat la tot ce o definea ca femeie.
 

 

Pentru moment, Sandra Bullock se ocupa si de afacerile personale care ii aduc satisfctii: o florarie pe care a deschis-o in 2009 si un fost birou de avocatura pe care l-a transformat intr-un bistro elegant in 2006.

 

Despre arta actoriei, Sandra a afirmat ca „ actoria nu este a mea. Eu sunt doar o mica parte din tot procesul care are nevoie de chimie intre cei implicati si interventie supra-naturala....afacerile sunt ale mele.”
 

Actrita a vorbit si despre viata sa personala, marturisind ca „sunt exact unde vreau sa fiu. Nu pot reveni in trecut dar sunt fericita cu ceea ce sunt acum pentru ca nimeni nu poate fi pregatit pentru orice intervine de-a lungul vietii. Important e ca oriunde te-ai afla in viata sa poti sa te uiti in urma si sa spui s-a intamplat, dar sunt norocos/oasa sa fiu unde am ajuns acum. Daca cineva ar veni la mine si mi-ar spune ca mai am inca 5 copii de crescut as fi in regula pentru ca alaturi de familie poti avea parte de experiente minunate. Orice intervine, ne implica pe toti si ne descurcam impreuna ca o familie...nu mai sunt singura.”

 

 

Aflata in plina promovare a peliculei, Sandra Bullock a acordat un interviu si celor de la Yahoo in care a descris aspecte ale pregatirilor pentru filmul cu astonauti ce urmaza a fi lansat anul acesta pe 4 octombrie. Astfel, actrita a contactat-o pe Coleman, un astronaut de la NASA alaturi de care a descoperit ce inseamna lumea din spatiu si cum influenteaza ea starile oamenilor de acolo si miscarile lor; discutiile avand loc in mare parte prin e-mail si foarte putin pe telefonul mobil intrucat Coleman era plecata intr-o misiune pentru 6 luni pe Statia Spatiala Internationala.


 

Astronautul de la NASA  a declarat despre experienta ca „a fost interesant sa o sun pe Sandra Bullock pe telefonul mobil. De asemenea, sa ai parte de o oarecare prezenta feminina intre atatia barbati a fost o adevarata binecuvantare; era ca si cum discutam cu o prietena buna –una foarte desteapta- care stia ce avea nevoie sa alfe si care asculta absolut orice aveam de explicat” in semn de raspuns, Sandra a glumit „ este atat de mult testosteron acolo! Nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi ceva de genul ala...nu e de mirare ca simtea nevoia afectiunii unei femei.” Coleman a adaugat apoi ca cel mai important lucru pe care trebuia sa il retina Bullock este ca„in spatiu e ca si cum ai trai in lumea lui Peter Pan ... pur si simplu plutesti de colo colo prin nava. Ceea ce ar face corpul in mod instinctiv pe nava, aici este complet anulat”.

 


 

Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.


In regia lui Alfonso Cuaron, pelicula Gravity va aparea in cinematografe pe 4 octombrie 2013. 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies